Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

OM KONSEPTET

Milla Studio er et unikt interiørkonsept i hjertet av Oslo.

Konseptet består av et showroom som viser spennende interiør og kjente designmøbler, håndplukkede vintage varer fra markeder rundt om i verden samt unik kunst av lokale kunstnere. Milla Studio har også et eget merke «Milla Studio Brand» som produserer møbler og interiør av eget design.  Milla Studio jobber tett som leverandør av møbler og interiør til interiørarkitekter og andre B2B kunder. 
Milla Studio tilbyr også interiørkonsulent tjenester til offentlig og privat marked. 

Åpningstider

Vi er nå et showrom og er som oftest tilgjengelige i lokalet på dagtid dersom man ønsker å komme innom. Det vil også være mulighet for å handle direkte i showrommet. 

Foreløpig har vi åpent én helg hver måned ( lørdag-søndag 12-16). Dette vil annonseres i forkant på nettsiden og instagram. 

Ta gjerne kontakt så kan vi avtale tid for et besøk hos oss. 

Lørdagsåpent:

Lørdag 25 mai kl 12-16

______________________

STENGT:

Fredag 17 mai

Mandag 20 mai

Adresse

Filipstad Brygge 

Filipstadveien 5 B ( Mohn Gården) , 0250 Oslo

Showrommet ligger på hjørnet med fronten mot vannet og visTjuvholmen. ( Rett bak Skateparken og Skur 13 og det lysende treet.
Det er parkering rett utenfor, og buss- og taxiholdeplass er 2 min gange fra showrommet.


B2B & Prosjektavdeling

Vår prosjektavdeling tilbyr konsulenttjenester innen design og styling. Vi jobber mest mot bar, restaurant og hotell, men tar også styling- og innredningsoppdrag på privatmarkedet.

Vi kan levere møbler, interiør og kunst til alle dine prosjekter, både private og offentlige rom, og kan hjelpe deg med alt fra kun bestilling til hele konsepter og idéutvikling.

favorite