Om Konseptet

Milla Boutique er en unik og spennende konseptbutikk som du finner i sentrum av Oslo. Vi gir deg kjente designvarer, håndplukkede vintage-varer fra markeder rundt om i Europa, unik kunst og interiørvarer fra messer i inn- og utland.
__________________________________________________________________________________
.
Milla Boutique åpnet dørene i 2007, og har de siste 10 årene vokst til å bli en av Norges ledende interiør- og livstilsbutikker.
Vi holder til i et fantastisk lokale i en av Aker Brygges gamle og vakre mursteinbygninger, med inngang både fra den innvendige handlegaten Jenny Hemstads gate, og fra vår hovedinngang i Holmens gate 4.
Butikken består av 3 avdelinger fordelt over 2 etasjer.
.

INTERIØRAVDELINGEN

I interiøravdelingen finner du inspirerende varer håndplukket av vårt innkjøpsteam både i inn- og utland. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiørartikler til hele hjemmet fra spennende merker som blant annet Seletti, Jonathan Adler, Louise Roe, Filipiniana og MAD ET LEN.
Her finner du også livsstil- og velværeprodukter som smykker, solbriller, kremer og konfekt fra favoritter som Alexander Sprekenhus, Quay Australia, S´well og Johan Bülow.
I tillegg har vi et bredt sortiment av fantastiske vintage- og unika-varer som du ikke finner andre steder! Hos Milla Boutique kan du dra på skattejakt, og komme hjem med one-of-a-kind objekter som malerier og krystaller fra Paris. 
.

MØBELAVDELINGEN

I vår spennende møbelutstilling finner du inspirasjon til hjemmet, og muligheten til å prøve ut våre modeller. Vårt kunnskapsrike Milla-crew hjelper deg med spørsmål du måtte ha omkring fargevalg og materialer, samt med gode tips og råd. Vi kommer også gjerne hjem til deg eller møtes digitalt for en interiørkonsultasjon. 
.

YELLOWKORNER

I lokalet ved siden av oss ligger Norges første YellowKorner-galleri. Den franske gallerikjeden tilbyr fotokunst fra kjente og ukjente fotografer, og har i dag rundt 80 gallerier verden over. Hos YellowKorner selges alle fotografier i begrenset opplag, og jo større format man velger, jo færre kopier finnes det av hver. Visjonen til YellowKorner er å kunne tilby det beste innen limited edition fotokunst til en rimeligere pris, uten at det skal gå på bekostning av eksklusiviteten. Våre dyktige galleriansatte innehar bred kunnskap, og hjelper deg gjerne med alt fra generelle spørsmål, til bestilling av bilder og frakt.
.
__________________________________________________________________________________
I tillegg til butikken på Aker Brygge har vi vår nettbutikk, samt en prosjektavdeling som tilbyr konsulenttjenester innen design og styling. Vi jobber mest mot bar, restaurant og hotell, men tar også styling- og innredningsoppdrag på privatmarkedet.

Handlevogn

Alle tilgjengelige varer er allerede i handlekurven

Din handlevogn er for øyeblikket tom.