Denne siden har begrenset support for din nettleser. Vi anbefaler å bruke Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vi holder showroomet åpent lørdag 25 mai kl 12-16 .

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

INTERIØRHJELP

Går du med oppussingstanker for hjemmet ditt- og trenger litt veiledning for å ta de rette valgene? Vi kan hjelpe deg med alt du trenger for å få en personlig og spennende bolig.

I tillegg til vår egne kreative ressurser på huset med over 20 års erfaring innen interiør, samarbeider vi med andre dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere som også kan bistå med alt fra mindre oppgraderinger i små leiligheter til totalrenoveringer av eneboliger og løsninger til nybygg.

MØBEL - OG INNREDNINGSPAKKER

Vi kan levere møbler, interiør og kunst som passer din stil og personlighet, og for oss er det viktig å hjelpe deg å lage et hjem hvor du vil trives. Porteføljen vår består av mange internasjonale merkevarer innen design, og på nettsiden vår har vi et lite utvalg presentert, men det meste finnes i mange ulike variasjoner, størrelser, farger og tekstiler. Noen av våre merkevarer er eksklusive for oss i Norge, som gjør at du ikke finner de overalt på markedet. Vi kan også skaffe unike vintagemøbler og interiør fra utlandet, og har kontakter som kan levere det meste. Vi kan tilby deg alt våre leverandører har tilgjengelig i sin katalog, slik at du kan bestille alt du trenger på ett sted! Dette vil gjøre alt så mye enklere for deg som kunde, og avhengig av størrelse og omfang på bestillingen din, kan vi tilby pakkepris.


Kunst og unike produkter

Vi samarbeider med lokale leverandører og kunstnere, som kan lage unike håndlagde objekter for ditt behov.

Vi jobber også tett med fotogalleriet YellowKorner på Aker Brygge, samt andre billedkunstnere som kan gi ditt hjem et personlig preg.

STILVALG

Vi er kjent for vår eklektiske Milla stil- og tenker alltid litt utenfor boksen. Det er det som gjør at vi skiller oss ut i mengden- og vi kan hjelpe deg gjøre det samme!

Vi fremstår som internasjonale i looken, og lar oss inspirere av hjem og steder i Tokyo, Ibiza, Paris, New York & LA...

Men selv om vi har vår egen stil og stemning i showrommet vårt, kan vi selvfølgelig hjelpe med alle typer stilarter for å gi deg den rette looken for ditt hjem!

SHOWROOM

Vi har vårt store, flotte showroom på 250 kvm på Filipstad, rett ved siden av Aker Brygge og vis a vis Tjuvholmen. 

Her kan du prøvesitte og se mange av våre fine utstillingsmodeller fra mange av våre møbelmerker, og vi har selvfølgelig utstilt alt lagerført interiør og småvarer av utvalget fra vår nettbutikk. 

Vi har i tillegg vårt store utvalg av tekstil, teppe- og materialprøver tilgjengelig. 

Er det noe vi ikke har på utstilling hos oss, kan det være at våre leverandører har det utstilt i sine showroom rundt i Oslo- og vi kan arrangere et møte hos de for deg om du ønsker. 

Vi har i tillegg en stor uteplass hvor vi i sesong har utstilt utemøbler, både loungemøbler og spisebordsgrupper.

KONTAKT OSS

Vi befinner oss i Mohn Gården, mursteinsbygget bak Skatehallen/ Skur 13 og Trettenparken utvendig skatepark. 

Det er en stor parkeringsplass ( betal- parkering) ved siden av bygget vårt, og kun 1 minutts gange fra Tjuvholmen p-hus, Taxi- holdeplass og buss-stoppet på Tjuvholmen. 

Det finnes også flere parkeringsplasser med elbil lading på Tjuvholmen utvendige parkering. 

Interiørkonsulent Camilla Berntsen ( Eier og grunnlegger av Milla Boutique) er vår kreative leder, og er tilgjengelig for interiøroppdrag! 

Send oss gjerne en e-post på camilla@millaboutique.no, eller fyll ut vårt kontaktskjema under. 

Vi er også tilgjengelige på tlf: 22 83 83 66 mellom kl 09-16.

TA KONTAKT FOR EN HYGGELIG INTERIØRPRAT


favorite