Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

VI HJELPER DEG MED DITT PROSJEKT!

Vi kan levere møbler, interiør og kunst til alle dine prosjekter, både private og offentlige rom, og kan hjelpe deg med alt fra møbler og interiør, til hele konsepter og idéutvikling.

Porteføljen vår består av mange internasjonale merkevarer innen design, men vi kan også tilby spennende lokale leverandører, som kan lage unike håndlagde objekter for ditt prosjekt. På nettsiden vår har vi et lite utvalg presentert, men det meste finnes i mange ulike variasjoner, størrelser, farger og tekstiler.

Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter på vår nettside! Vi kan skaffe deg alt våre leverandører tilbyr, slik at du kan bestille alt du trenger på ett sted!

Interiørarkitekter

Milla Studio liker å utfordre, og tilbyr derfor en rekke annerledes varemerker som kan gjøre ditt prosjekt både spennende og unikt.

Vi kan være din kreative sparringspartner, og finne leverandører av varer du ikke engang visste eksisterte! Vi har lang og god erfaring i å samarbeide med interiørarkitekter og stylister, og vi prøver alltid å levere utover det som er forventet.

Vårt lille team tilbyr profesjonell behandling av ordre, lagerhåndtering, og levering av dine bestilte varer.

Hos Milla Studio finner du et dedikerte team som ikke bare er kunnskapsrikt, men som yter sitt beste for deg og ditt prosjekt.

Hotell, Bar & Restaurant

Driver du innenfor hotell, bar eller restaurant – kan vi hjelpe deg å skape den rette stemningen med våre utradisjonelle og spennende løsninger.

Vi kan levere møbler, belysning og detaljer som skaper rett funksjon, uttrykk og atmosfære.

Vårt kreative designteam er opptatt av at dine gjester skal føle seg velkomne, ivaretatt i form av komfort og ikke minst oppleve noe nytt i inspirerende omgivelser hos deg.

Bedrifter

Enten du har et kontor, en salong, en resepsjon eller butikk å innrede- kan vi hjelpe deg med de ultimate løsningene.Vi kan påta oss både små og store prosjekter, og vi kan skreddersy våre tjenester utifra dine forutsetninger og behov.

Vårt showroom er basert på å gi våre kunder en ekstraordinær opplevelse, så skal du innrede butikk- snakker du med ekspertene innenfor dette! Vi har mange ulike salonger som kunder, og kjenner dette segmentet godt.

Når det gjelder resepsjon og kontor, hjelper vi deg å bygge miljøer som får de ansatte å trives, være produktive og ikke minst inspireres av omgivelsene.

Ønsker du å bli B2B kunde?

Vi tilbyr gode avtaler for interiørarkitekter og bedrifter

Vi ønsker å samarbeide med interiørarkitekter og bedrifter slik at resultatet blir best mulig, for både sluttkunde og mellompart. Vi tilbyr et stor utvalg av leverandører – langt utover det vi har utstilt og tilgjengelig i showrommet og nettbutikken.

Ta kontakt med oss på tlf 22 83 83 66 eller via mail, så hjelper vi deg å finne frem til leverandører og produkter som passer ditt prosjekt. 

ARFLEX

SABA

TACCHINI

NORR11

ACERBIS

LIGNE ROSET

DUSTY DECO

DE SEDE

MDF ITALIA

THONET

MOROSO

KNOLL

BELYSNING

FLOS

MARTINELLI LUCE

PARACHILNA

FOTOKUNST FRA

YellowKorner

Vi samarbeider tett med fotogalleriet YellowKorner og deres galleri på Tjuvholmen. Her finner du over 3000 originale bilder i mange kategorier og størrelser. Helt fra størrelser på 40x50 cm til store blikkfang på 225x250 cm.

Fotografiene kommer ferdig montert, klare til å henges på vegg.  All kunst er i nummerert og begrenset opplag, og kommer med sertifikat med informasjon om kunstner, verk og opplag. Vi hjelper deg gjerne med forslag til motiv og setter deg i kontakt med det dyktige teamet på YellowKorner som kan guide deg gjennom valgmuligheter på utførelser og størrelser.

BRANDS

favorite