Denne siden har begrenset support for din nettleser. Vi anbefaler å bruke Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vi holder showroomet åpent lørdag 9 mars kl 12-16 .

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt!

Vi kan levere møbler, interiør og kunst til alle dine prosjekter, både private og offentlige rom, og kan hjelpe deg med alt fra møbler og interiør, til hele konsepter og idéutvikling.

Porteføljen vår består av mange internasjonale merkevarer innen design, men vi kan også tilby spennende lokale leverandører, som kan lage unike håndlagde objekter for ditt prosjekt. På nettsiden vår har vi et lite utvalg presentert, men det meste finnes i mange ulike variasjoner, størrelser, farger og tekstiler.

Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter på vår nettside! Vi kan skaffe deg alt våre leverandører tilbyr, slik at du kan bestille alt du trenger på ett sted!

Ønsker du å bli B2B kunde?

Vi tilbyr gode avtaler for interiørarkitekter og bedrifter

Vi ønsker å samarbeide med interiørarkitekter og bedrifter slik at resultatet blir best mulig, for både sluttkunde og mellompart. Vi tilbyr et stor utvalg av leverandører – langt utover det vi har utstilt og tilgjengelig i showrommet og nettbutikken.

Ta kontakt med oss på tlf 22 83 83 66 eller via mail, så hjelper vi deg å finne frem til leverandører og produkter som passer ditt prosjekt. 

BELYSNING

FOTOKUNST FRA

YellowKorner

Vi samarbeider tett med fotogalleriet YellowKorner og deres galleri på Aker Brygge/ Tjuvholmen. Her finner du over 3000 originale bilder i mange kategorier og størrelser. Helt fra størrelser på 40x50 cm til store blikkfang på 225x250 cm. Fotografiene kommer ferdig montert, klare til å henges på vegg.  All kunst er i nummerert og begrenset opplag, og kommer med sertifikat med informasjon om kunstner, verk og opplag. Vi hjelper deg gjerne med forslag til motiv og setter deg i kontakt med det dyktige teamet på YellowKorner som kan guide deg gjennom valgmuligheter på utførelser og størrelser.

BRANDS

favorite