Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


Vita & Wanda's Julehjem

Vita & Wanda har brukt det siste året på å skape sitt eget drømmehjem. Endelig står det ferdig – akkurat i tide for den hyggeligste tiden av året; nemlig julen. 

AV Pernille 23 november 2021

Det å skape et hjem helt fra scratch kan være en altoppslukende og overveldende opplevelse – noe Vita & Wanda har fått smake på i 2021. Men etter nøye planlegging med detaljerte blikk, står endelig drømmeleiligheten ferdig på Strømmen, rett utenfor Oslo. Her er alt gjennomført til punkt og prikke, og det er som å gå inn i en drøm av delikate nyanser, behagelige materialer og rene flater.

Leiligheten er luftig, og i tillegg til to store soverom med hvert sitt tilhørende bad, er stuen og kjøkkenet i en åpen, romslig løsning. Bindeleddet mellom sofaen og kjøkkenet er det lange spisebordet i eik. Her planlegger Vita & Wanda å samle til hyggelige middager gjennom høytiden. Det årlige julebordet med gode venner har allerede blitt arrangert her. Og snart står selveste julaften for tur! For første gang skal jentene samle familien hjemme hos seg for julemiddagen – noe de gleder seg stort til! 

"Dette blir vårt første år med juletre hjemme! I den forrige leiligheten hadde vi rett og slett ikke plass" – sier Wanda. De begge to gleder seg over å endelig ha landet i et hjem hvor de kan starte å forme sine egne juletradisjoner.

Den lekre peisen gir selvfølgelig en ekstra dybde til "julekosen", og den er med å myker opp det lekre og minimalistiske hjemmet. Alle detaljer i leiligheten er nøye utvalgt og planlagt, men i julen ønsker jentene litt ekstra glitter og dekorasjon – det er jo tross alt en høytid!

Kjøkkenet er vakkert med en behagelig palett og store flater av marmor. I utgangspunktet hadde jentene sett for seg sort kjøkken, men etter litt overveielse fant de ut at beige passet dem bedre. Marmorplaten er de spesielt glad i, og de liker tanken på at den skal vare lenge, få bruksmerker og etterhvert en patina som vil understreke at hjemmet er nettopp det; et hjem. 

Juletreet har fått plass der jentene tilbringer mest tid – i den hyggelige stuekroken. Paletten på juletrepynten matcher resten av leiligheten, og treet skinner delikat i mot deg med en gang du kommer inn i det store rommet som rommer både kjøkken, spisestue og stue. 


Jentene har hvert sitt store soverom med tilhørende bad – noe som gir en hotellsuite-følelse. Rommene er utført i samme behagelige palett som resten av leiligheten, og begge har myke gulv til gulv tepper, romslige walk-in garderober og høye, luftige senger. Dette er virkelig som å være på et hotell! 

Takk Vita & Wanda for at vi fikk komme på besøk til dere og se den fantastiske leiligheten deres som endelig står klar! Vi håper dere få en nydelig jul med familie og venner.

Foto: Birgit Fauske