Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


SLIK DEKKER VI TIL JUL

Julen nærmer seg med stormskritt – noe som bringer med seg hyggelige samlinger og middager med nære og fjerne. Det å bestemme hvordan borddekkingen skal være er ikke alltid like lett – men vi gjør det enkelt og satser på noe alle vil like; glitrende gull! 

AV Pernille 19 november 2022

Vintersesongen er i utgangspunktet mørk – så hvorfor ikke bringe litt ekstra glitter inn i hjemmet? Spesielt i høytidssesongen! Gull og varme toner har vært en favoritt på treet for oss i lang tid, men i år tar vi det også med oss til borddekkingen. 

I anledninger som dette tenker vi; more is more!

De nordiske hjemmene er stort sett minimalistiske, men i julen er det lov til å gå all in. I år går vi får både dekketøy og dekor i matchende gull. For å understreke høytiden liker vi å bruke granbar på bordet. Vi har flere flotte og lange girlandere som kan ligge langs midten av bordet. Disse kan pyntes med feks en batteridrevet lyslenke, eller man kan ha lysestaker og annet dekor rundt den. 


Hvem har sagt at juletrepynt bare kan henges på treet? – Vi elsker å bruke den på bordet også! La hver plass skinne litt ekstra ved å legge en julekule på hver tallerken. Du kan også legge de langs midten av bordet – da har alle noe spennende og glitrende å kikke på under måltidet. 

Levende lys har en selvsagt plass på julebordet for vår del. Både stearin- og telys gir en stemningsfull belysning. Vi liker en kombinasjon av disse, og skal fylle langbordet med så mange som mulig!

Vi håper du har en fin førjulstid, og en fantastisk jul!

Foto: Birgit Fauske