Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


MILLA RESIDENTS: THE WHITE RABBIT

Det er nå med stor glede og ydmykhet at jeg ønsker dere hjertelig velkommen til meg. Ja, for det er jeg som skriver!

AV Caroline 05 nov 2020

Gjennom høsten har jeg fått den store muligheten fra mine “kollegaer” og kjære venner hos Milla Boutique til å intervjue og skrive om alle de fantastiske hjemmene dere når har sett gjennom Milla Residents. Men denne gangen er vi faktisk hjemme hos meg – The White Rabbit.

Min relasjon til Milla Boutique begynner etterhvert å bli lang, og svært betydningsfull. Jeg har tidligere jobbet i butikken, og har mange gode minner fra nettopp denne tiden.

Gjennom utallige møter med kunder, og ikke minst ut ifra egne erfaringer har jeg lært dette; det å skape et hjem betyr mye. Det er på mange måter et sted som skal passe deg, likt en hånd passer i en hanske. Det skal fylle dine behov, fortelle noe om deg, og være et godt sted der du kan trekke deg tilbake så og si hver eneste dag. Her i Norden er vi i tillegg svært opptatt av “hygge” - og hygge favner så mye. Det kan være egentid, tid med de som betyr aller mest, det kan være rolige søndager med deilig musikk, eller selskap som varer natten lang. Hygge er en følelse. Det var også noe av det jeg ønsket aller mest av i denne leiligheten vi nå befinner oss i.

– Her bor jeg sammen med min kjæreste gjennom snart seks år, og vi flyttet inn for ca ett år siden. Som tiden har flydd - men den gjør som regel det når prosjektene er mange. Apropos tid, jeg er jo 'The White Rabbit' - det er ikke helt uten grunn. ‘Alice in Wonderland’ har på mange måter vært en slags inspirasjon for denne leiligheten. Jeg skal fortelle dere hvorfor.

Jeg har alltid vært svak for en god historie, og uansett hva jeg gjør - så leter jeg etter den. Gjennom den gode historien finner man inspirasjon, og gjennom inspirasjon finner man retning. I eventyret om ‘Alice in Wonderland’ følger hun 'The White Rabbit' gjennom ulike små “univers” - dette har jeg alltid sett på som spennende, rent visuelt. At du ikke kan gjette helt hva som skjuler seg “rundt neste sving” - eller bak neste dør. Derfor er alle rommene her litt forskjellige, og har sin egen “greie”.