XI salongbord grå marmor - flere størrelser

På lager
kr 14 500,00

//BESTILLINGSVARE//

Dette salongbordet fra Public Studios er et stilrent og eksklusivt bord som produseres av håndplukket marmor i høy kvalitet. Marmoren har en levende, matt overflate i en grå/brun tone med nyanser av hvitt, grått og terrakotta. Understellet har to åpninger som gir bordet en letthet og særegenhet, og den ovale formen gjør bordet enkelt å plassere.  

Marmor er et levende materiale med naturlig marmorering som skiller seg fra produkt til produkt. Hvert bord vil derfor kunne variere og avvike noe fra bildene. Dette gjør at ditt bord vil være unikt, og dermed skape et personlig preg i hjemmet. Bordet er produsert av en marmorspesialist i Stockholm, og vi tilbyr dem her i to ulike størrelser. Public Studio produserer opp speialstørrelser etter forespørsel, så dersom det er noe annet du kunne tenke deg - er det bare å ta kontakt.

Mer informasjon
Materiale: Marmor – alle bordene er laget av håndplukket marmor fra Hellas, og kan derfor variere i farge og kontur. Størrelse: Velg mellom H 42 cm, B 45 cm, L 80 cm og H 45 cm, B 56 cm, L 100 cm.
No
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid: 6-8 uker.