SUNDAY AT THE MARKET

Hver gang vi er i Paris, bruker vi alltid søndagene våre på vintage markedet, og her er vi bokstavelig talt på skattejakt! Vi har en fast rute, og over årene har vi fått mange gode bekjentskap her som vi vet at alltid har noen godbiter til oss. Det er hundrevis av boder og butikker her, og man kan finne alt fra små kuriositeter til dyre designklassikere. Vi kommer over nye ting hvert år, men en ting er sikkert; vi blir like inspirert hver gang!

Fordi mulighetene er så mange på markedet startet vi dagen med det vi alltid vet vi skal ha, vi besøkte vår venn Petrus og kjøpte vintage malerier. Siden han ikke snakker særlig engelsk, vet vi ikke så mye mer enn at at han samler gamle portretter, og maler sin signatur i form av en hodeskalle oppe på de gamle maleriene. I dag sikret vi oss de tre han hadde for salg, og alle maleriene ligger nederst på siden.

Vårt neste stopp var hos en annen venn, verdens hyggeligste franskmann, som er like fascinert av mineralsteiner som oss. Han reiser til eksotiske Madagaskar flere ganger i året, og hugger selv ut steiner fra fjellene. Hver gang vi besøker den lille boden hans, bugner det av mineraler i alle størrelser og farger. Det er alltid like vanskelig å plukke ut de aller fineste, men i dag er vi fornøyd med funnene våre. Alle steinene vil være tilgjengelig i butikk og nettbutikk i løpet av kort tid, men et lite utvalg ser du under.

Etter stein-shopping besøkte vi vår venn Francois som bor i et tre etasjers kråkeslott. Her er det virkelig alltid et eventyr å gå inn, og siden vi har handlet så mye hos han, er vi så heldige å alltid få besøke de hemmelige rommene hans, hvor allmennheten ikke får komme inn. Det er små rom, smale trapper, og her finnes alt fra utstoppede fugler til unike kunstverk. Vi tok med oss to vakre fugler, og de ligger allerede tilgjengelig lenger ned!

Etter dette var det endelig tid for litt påfyll, og vi ruslet avgårde til vårt faste lunsjsted; Café Le Paul Bert. I mellom alle boder og travle mennesker gikk vi bokstavelig talt på Kendall Jenner & Asap Rocky pluss hele deres entourage!! Det var plutselig helt kaos med masse livvakter og paparazzier! Det er tydelig at markedet trekker andre enn vanlige folk som oss også!

Resten av ettermiddagen gikk til å lete etter inspirasjon og unike skatter, og vi føler oss så heldige som får oppleve pulsen av Paris! I morgen Maison et Objet for tur, og vi gleder oss til å se vårens nyheter hos våre leverandører.

Sov godt folkens, nå skal vi krype under dyna. Bonne nuit!

Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.