PARIS, WE ARE HERE!

Da har vi endelig sjekket inn på vårt absolutte favoritthotell i Paris; Mama Shelter! Det er et must å bo her hver gang vi er på innkjøp, og vi føler oss alltid like godt ivaretatt.

Mama Shelter er en liten hotellkjede, og dette hotellet som ligger i 11. arr, var det første av de nå 6 hotellene som er fordelt over hele verden. Dette er et pulserende boutique hotell med en unik edge som gjør at det virkelig skiller seg ut!

På grunn av sin eklektiske atmosfære har Mama Shelter med årene blitt et populært hotell, og både rommene og restauranten er fullbooket året rundt. Den store restauranten er livlig hele døgnet, her serveres fantastisk mat både til frokost, lunsj og middag. I tillegg er det digge drinker, og hele stedet forvandles til en klubb på kveldstid. Fredag og lørdag er det alltid stappfullt, så vær tidlig ute med å booke bord! Er du heldig får du nyte live jazz-musikk også.

Rommene på hotellet har en enkel og svart ramme med betong som både vegger og tak. Det er detaljene det legges vekt på her, og spesielt kjente er de blitt for maskene som henger på lamper ved siden av sengen. Med iMacen som henger på veggen i hvert rom kan man ta selfies med disse maskene som dukker opp i en live stream nede i restauranten. Det er også et vidt utvalg av alt fra filmer, serier og musikk på rommet.