FØRSTE DAG PÅ MAISON ET OBJET

Puhhh! I dag har vi hatt vår første dag på interiørmessen Maison et Objet. Vi har bokstavelig talt ikke gjort noe annet enn å løpe i stort sett hele dag. Dette er en utrolig stor messe, med hele 7 haller. Her er det rett og slett ingen begrensning for hva man kan komme over! Hver gang vi er på Maison et Objet er det like viktig å besøke eksisterende leverandører og bekjente som det er å være på utkikk etter nye, spennende ting. Vi kom over masse kult i dag, og her får dere en liten smakebit!

Blant annet kom vi over et helt nytt merke som vi ikke har hørt om før! Disse hadde sykt mye stæsj i messing! – Alt fra veggknagger, til skuffeknotter, bestikk, smykkestativer, skåler og lysestaker. Vi bestilte inn masse med tropiske motiv som ananaser, palmer, kaktus, aper og leoparder, og nå GLEDER VI OSS til det kommer inn! Se en liten smakebit over.

Neste stopp var hos en leverandør vi har samarbeidet med i mange år, og som er en av våre favoritter. Her føler vi alltid at vi får fylt på med unike kuriositeter og annet deco som virkelig skiller seg ut fra andre steder. I dag bestilte vi inn igjen den store gips-foten som virkelig har vært en favoritt hos oss. Denne har bokstavelig talt flydd ut døren med en gang vi har fått den inn! Nå har vi sikret oss 3 stk nye av denne som kommer inn en gang i løpet av februar. Send oss en mail om du vil at vi skal holde av en til deg. Ellers har vi bestilt inn en annen favoritt: CONVEX SPEIL!! Disse kommer i alt fra ø80cm til ø20, og de er like fine alene som de er sammen!

Ellers har vi, som dere sikkert har fått med dere, fortsatt MAJOR steindilla!!! Tredje stoppet i dag var hos en annen favorittleverandør, som virkelig alltid har de vakreste mineralsteinene! I år hadde de nesten bare metalliske steiner i gull, sølv og sort. Vi bestilte inn masse pyrite-steiner i flere størrelser, pluss noen helt unike pieces, som vi nesten ikke klarer å vente med å få til butikken! En av de ser dere over!

NYHET: LAYERED

En av de hotteste nyhetene hos oss denne våren er tepper fra det Svenske merket LAYERED!

Deres idè er å tilby tepper av høy kvalitet til gode priser, i moderne og skandinavisk design. Utvalget er stort, men vi har bestilt inn to av kolleksjonene: "Shaggy Collection" og "Viscose Collection". Shaggy-kolleksjonen er vår favoritt, og den har en rufsete seventies look. Disse teppene er håndvevet i ull etter en 2000 år gammel produksjonsmetode fra Hellas. Shaggy-teppene kommer tre ulike størrelser og i fargene rosa, hvitt og grått.

Vi gleder oss sykt til de blir levert i butikken!!

Nå lengter vi etter en velfortjent hvil før siste innspurt på messen i morgen. Da har vi et tett program med masse leverandører å besøke. Stay tuned for more!!