GUBI

TS Bord Ø80 Marmor/Messing - Flere fargevalg

På lager
kr 12 249,00

Bestillingsvare

"TS Table"-kolleksjonen er designet av designduoen GamFratesi. Alle bordene i TS-kolleksjonen fungerer like godt alene som sammen i en gruppe da de komplimenterer hverandre ved å komme i ulike høyder og utførelser. 

TS bordene er tilgjengelig i fire ulike størrelser, med marmor eller glass topp, og med sort lakkert- eller messing bein. Dersom du er interessert i en annen farge på platen en de som ligger i vår nettbutikk, kan du ta kontakt med oss på [email protected] eller telefon 22 83 83 66, så hjelper vi deg å bestille den rette. 

Vedlikehold av marmorplate:   

For å beskytte marmorplaten mot fett og lignende, er det tilrådelig å mette overflaten. Vi anbefaler å bruke vann med såpeflak eller kokossmør. Skyll med semi varmt vann. Bivoks eller en voks basert på kokosolje kan også anvendes. Påfør voks med en tørr, ufarget klut. Når voksen har tørket helt inn til marmor, polere marmor med en tørr ufarget klut. Merk! Marmoren kan forandre uttrykk og fargenyanse avhengig av behandling. 

gubi

Mer informasjon
Mål: D80 cm x H35 cm. Marmor, Bein: messing.
N/A
Bestillingstid kan forekomme avhengende av lagerstatus. Vi tar kontakt med deg angående leveringstid dersom bestilling skulle være aktuelt. Normal leveringstid dersom bestilling forekommer: 2-4 uker.