Bornn

Black Marble Serving Tray 28Cm

Ikke på lager
Spesialpris kr 149,50 Vanligpris kr 299,00

Super kult serveringsfat fra Bornn! Stilig og lekkert mønster, laget av emalje som gjør at produktene er svært slitesterke og praktiske! Passer perfekt til å bruke til både ute - og inneservering.

Bornn ble grunnlagt i 2015 av de to søstrene Basak Onay og Övkü Thruston. De er opprinellig fra Istanbul, men bodde under oppveksten i Tokyo, Barceola og Los Angeles. De ble eksponert for ulike kulturer og håndverk, som inspirerte de til å skape deres eget merke. Bornn har tatt inspirasjon fra historien til emalje, og kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne, unike og håndlagde produkter.

Produksjon av emalje er en tidskrevende prosess med fusing av glass. Rå stål blir deretter formet gjennom maskin eller for hånd, glasert og plassert i en ovn for jevn overfalte. Gradene i ovnen påvirker fargeintensiteten til produktet, som gir hvert design et unikt uttrykk avhengig av hvor den er plassert i ovnen.  

Alle kolleksjonene er produsert i Istanbul av profesjonelle håndverkere med lang erfaring.

Mer informasjon
28 cm
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.