GUBI

Taklampe Semi pendant small - flere farger

På lager
kr 2 695,00

Elegant lampe fra Gubi! Den karakteristiske bue-formen og metallskyggen skaper et diffust, kule-formet lys, som passer perfekt over et spisebordet eller kjøkkenbenken! Dens lette form, og tidløse design, gjør at lampen er svært allsidig. Passer like godt i et hjem som i en offentlig bygning! 

Lampen ble designet i 1968 som et produkt av det kreative samarbeidet mellom Claus Bonderup og Torstein Thorup. Som en motreaksjon mot myke organiske former som dominerte i Danmark på den tiden, ville de skape en lampe med skarpe, rene linker i en geometrisk form.

Designet ble nominert til en konkurranse ved Det kongelige Danske Kunstakademi Skole for Arkitektur, Design og Konservering, og vant førsteplassen. I 1980 fikk lampen stor suksess og ble på den tiden den bestselgende av dansk design, og fikk internasjonal oppmerksomhet og ikonisk status.

Mer informasjon
Lampeskjerm:Ø30x15 cm
No
Bestillingstid kan forekomme avhengende av lagerstatus. Vi tar kontakt med deg angående leveringstid dersom bestilling skulle være aktuelt. Normal leveringstid dersom bestilling forekommer: 4 uker.