Rundt spisebord i marmor vanilla – flere størrelser

På lager
Spesialpris kr 20 000,00 Vanligpris kr 25 000,00

//BESTILLINGSVARE//

Dette spisebordet fra Public Studios er et stilrent bord som produseres av håndplukket marmor i høy kvalitet. Marmoren har en levende, matt overflate i en vaniljefarget tone som skaper et bord med et svært eksklusivt preg. Den runde formen, skaper et sosialt spisebord enten det er på et kjøkken eller i en større spisestue. Bordets rene former, og helhetlige materialeutvalg gjør at bordet er lett å kombinere med annet interiør og mange typer spisestoler. 

Marmor er et levende materiale med naturlig marmorering som skiller seg fra produkt til produkt. Hvert bord vil derfor kunne variere og avvike noe fra bildene. Dette gjør at ditt bord vil være unikt, og dermed skape et personlig preg i hjemmet. Bordet er produsert av en marmorspesialist i Stockholm, og vi tilbyr dem her i to ulike størrelser. Public Studio produserer opp speialstørrelser etter forespørsel, så dersom det er noe annet du kunne tenke deg - er det bare å ta kontakt.


Mer informasjon
Materiale: Marmor – alle bordene er laget av håndplukket marmor fra Hellas, og kan derfor variere i farge og kontur. Størrelse: H 72 cm x D 90cm, H 72 cm x D 120 cm, H 72 cm x D 130 cm, H 72 x D 140 cm, H 72 x D 150 cm.
No
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid: 6-8 uker.