Marked Paris

Stor Quartz Krystall m/Elementer innvendig, Obelisk, XXL

På lager
kr 5 699,00

Polert obelisk i røkkvarts fra Madagaskar. Denne sjeldne kvartsstenen har mange sjatteringer og struktur inne i stenen som gjør den unik og spesiell.

Vi håndplukker disse hos vår krystallspesialist i Paris på våre innkjøpsreiser dit! Vår krystallmann drar jevnlig til Madagaskar og henter selv ut krystaller i sine hemmelige krystallgruver. Han hugger også selv til krystallene og polerer de for å gi de den vakre finishen. Vi er heldige å kunne tilby hans spesielle og ekstra vakre krystaller hos Milla Boutique!

Mål: H: 16 cm, Dia: 9,5 cm.

Røkkvarts er en brungrå, gjennomskinnelig mengde kvarts som spenner i klarhet fra nesten fullstendig gjennomsiktighet til en nesten ugjennomsiktig brungrå eller svart krystall. Som andre kvartsperler er det en silisiumdioksidkrystall. 

Morion er en veldig mørk brun til svart ugjennomsiktig variasjon. Kvartskrystallen er brun/beige/grå og har blitt polert for å avsløre det spennende innholdet, og dette gir den et levende utseende. Når kvartskrystallen vokste eller til og med før vekst, kan mineraler vokse inni og bli omgitt av kvarts. Disse mineralene som noen ganger er for delikate til å overleve, er nå fullstendig beskyttet av kvarts som skaper et vakkert klart vindu for å se dem. Klarheten til det madagaskiske kvartset er utmerket, og noen av de beste kvartstypene i verden.

Røkkvarts var kjent som en maktstein. For de gamle druidiene var det hellig og betegnet den sterke mørke kraften til jordgudene og gudinnene. I andre kulturer ledet den sjeler til livet etter livet, ble benyttet i sjamanistiske ritualer og stammeseremonier, og ble brukt i magi for å få kontakt med ånder fra de andre verdener. Røkkvartsens fenomenale kraft, da og nå, ligger i dens evne til å beskytte fysisk og åndelig, og til å absorbere og overføre betydelige mengder negativ energi og frigjøre den til jorden for å bli nøytralisert naturlig. Det gir et viktig skjold mot psykisk angrep, emosjonell og miljømessig stress, og brukes mye i helbredelse og meditasjon.

Mer informasjon
Mål: H: 16 cm, Dia: 9,5 cm.
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.