Tekla Fabrics

Putetrekk 50x70 – Soft Grey

Ikke på lager
kr 299,00

Lysegrått putetrekk i bomullspercale.

Cotton Percale-serien er laget i et ekstra mykt og slitesterkt bomullsstoff, hvor kun den beste av den finkjemmede bomullen benyttes. Stoffet har en trådtetthet på 300, og veves med ekstra tynt og fint garn. Resultatet er en glatt og myk overflate som føles sval og behagelig, samtidig som man fint kan vaske sengetøyet igjen og igjen uten at det går utover kvaliteten. Teklas sengetøy er i tillegg forhåndsvasket for å oppnå en oppmyket kvalitet, og stenvasket for å tilføre en matt finish. 

Tekla Fabrics ble grunnlagt i 2016 av Charlie Hedin, som også er en av grunnleggerne av Acne. Med fokus på kvalitet og med en visjon om å lage det aller beste sengetøyet, ønsker Tekla å vise hvordan tekstiler kan endre selve atmosfæren i hjemmet. Dette er deres raison d’être: å vise hver enkelt viktigheten av hjemmetekstiler og hvordan de kan utgjøre en forskjell i hverdagen.

Mer informasjon
Mål: 50x70. 100% bomull.
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.