MENU

Plinth sidebord "Cubic" Rose Marmor

På lager
kr 11 995,00

Bestillingsvare

Som en hyllest til den vakre marmoren, utvides Plinth-serien nå med «Rose Marble». Calacatta Viola er en off-white marmor med slående lilla årer, som gir en vakker og tidløs kontrast. Plinth bordet er et skulpturelt verk i seg selv, samtidlig som det er en sofistikert base for hva enn du vil sette på toppen.  Den skarpe, rene silhuetten står i kontrast til den unike veneringen av den naturlige marmoren.

«Cubic» – det perfekte nattbordet eller sidebordet!

Plinth er designet av Norm Architects, og kommer i størrelsene «Cubic», «Tall» og «Low». 

Plinth er et gjennomtenkt objekt, og i samarbeid med MENU har Norm Architects tatt sikte på å tenke nytt og utnytte marmorens skjønnhet. Resultatet er en serie multifunksjonelle podier for hjemmet, kontoret eller showroomet. 

Håndlaget i Portugal. Hvert stykke marmor er nøye utvalgt.

Mer informasjon
Mål: L40 cm x B40 cm x H40 cm. Vekt: 38 kg. Materiale: Calacatta Viola Marmor. Laget av 2cm tykke kuttede marmorplater. Kantene er frest i 45 graders vinkler. Alle plater limes deretter sammen i gjæringsfuger. Bunnplate er av MDF.
No
Bestillingsvare! Forventet leveringstid: 4-5 uker. Mål forpakning: L54,5 cm x B54,5 cm x H56,5 cm. Fraktpris kalkuleres i etterkant avhenging av leveringsadresse (varierer fra kr. 350,- til kr. 1000,-). Vi tar kontakt med deg ang dette.
Flere aktuelle produkter