Green Factory

Forest XL

Ikke på lager
kr 5 599,00

MÅ HENTES I BUTIKK - SENDES IKKE

Ta med naturens eget økosystem inn i hus, med disse råkule plantene i ulike glassbeholdere! Plantesammensettningene er satt sammen for hånd av engasjerte planteentusiaster i Paris, der hvert panteobjekt består av et miniatyr tre, i et økosystem som er i stand til å blomstre så og si av seg selv. Plantene trenger 1-2 vanninger per år (avhengig av fuktigheten i mosen). Dette burde utføres med en sprayflaske. Dugg som oppstår i glassbeholderen er en faktor av økosystemet til den selvforsynte plantesammensetningen, men dersom det blir mye kan man åpne glassbeholderen og tørke bort litt. Plantene trenger sollys, men skal holdes utenfor direkte soleksponering.

Disse selvforsynte plantene er et bærekraftig alternativ til blomsterbuketter og klassiske stueplanter, da de har en lang holdbarhet og er så og si vedlikeholdsfrie. Perfekt for de som elsker planter, men ikke er like flinke til å ta vare på dem!

Mer informasjon
Størrelse: H44 x D22cm. Fikenplante med fittonia, eføy eller opphiopogon dekorert med mose, grus og jord i en glassbeholder med korklokk. Pris: 5499,-
N/A
Denne varen må hentes i vår butikk på Aker Brygge pga skjørheten til produktet. Du kan som regel hente varen etter 1-2 dager.