Saba Italia

Pixel Armlen Modul Velour Høy 122x40 – Flere Farger

På lager
kr 12 199,00

DETTE ER EN BESTILLINGSVARE

Høy armlen-modul som også kan fungere som lav ryggstøtte. Kommer i velur og har målene H64cm x B122cm x D40cm. 

Pixel-sofaen er et kreativt arbeid av designeren Sergio Bicego, produsert av Saba Italia. Denne sofaen er det ultimate møbelet til stua og vil skape en komfortstemning uten like. Sofaen har blitt forsiktig, ergonomisk designet for å gi deg størst mulig komfort og det råeste designet. Med mange ulike moduler, samt at rygg og armlener kan løsnes fra basen, kan man med Pixel-sofaen skape uendelig med arrangementer.

Denne sofaen er en modulsofa der du selv kan sette sammen ulike setemoduler, rygg og armlener, slik at du får en sofa som passer inn i ditt hjem. Du kan i senere tid med letthet flytte på modulene og skape nye arrangementer, og på den måten også enkelt ta med deg sofaen inn i et nytt rom eller hjem.   

På nett tilbyr vi sofaen i velourstoffet Extra - som er et av vårt mest solgte stoff på Pixel-sofaen. Dersom du ønsker en annen farge eller ttekstil hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss for veiledning. 

Mer informasjon
Rygg eller armlen. Mål: H:64cm x B:122cm x D:40cm, utgjør 0,4m³. Vekt: 32kg. Avtakbart trekk, kan vaskes på 30 grader – ingen tørketrommel.
No
Dette er en bestillingsvare da den produseres etter forespørsel. Estimert leveringstid er 10-12 uker. Forsinkelser kan forekomme da varen blir levert fra Italia. NB: Frakt må kalkuleres og etterfaktureres.