Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

UTLEIE AV SHOWROOM

Trenger du et lokale til afterwork eller pre-drinks for julebord?

Skal du spise middag ute på restaurant- og trenger et lokale for pre-drinks et par timer? Da er vårt showroom lokale perfekt for en liten uformell samling!

Kom i litt ekstra julestemning med julepyntet setting i våre spise- og sofagrupper. 

Hos oss har du mulighet til å ta med egen drikke/ alkohol og mat- som gjør det billigere for deg som leier. Kapasitet 10-40 pers. 

Vi har 3 toaletter, derav 1 handikap toalett, og et lite kjøkken med kjøleskap, oppvaskemaskin, mikrobølgeovn, airfrier og kaffemaskin. I tillegg har vi et stort, flott vinskap med plass til opptil 300 vinflasker, og en stor isbitmaskin som er beregnet for restaurantbruk. Vi har tilgjengelig ca 100 vinglass og 60 higball/ lowball glass.


Vi har stor uteplass med utemøbler, og seilduk ( og parasoller)  tilgjengelig for skjerming på vår/ sommer/ høst. Varmelamper kan skaffes ved behov. Uteplassen egner seg godt for grilling og samlinger, og hvis man ønsker- kan det parkeres foodtrucks inntil plattingen for event. 


Lokasjon

Showrommet ligger på Filipstad, rett ved siden av Aker Brygge og vis a vis Tjuvholmen. 

Vi befinner oss i Mohn Gården, mursteinsbygget bak Skatehallen/ Skur 13 og Trettenparken utvendig skatepark. 

Det er en stor parkeringsplass ( betal- parkering) ved siden av bygget vårt, og kun 1 minutts gange fra Tjuvholmen p-hus, Taxi- holdeplass og buss-stoppet på Tjuvholmen. 

Det finnes også flere parkeringsplasser med elbil lading på Tjuvholmen utvendige parkering. 

Ta kontakt med oss for mer info om fasiliteter, muligheter og priser.


Kontakt oss

favorite