Denne siden har begrenset support for din nettleser. Vi anbefaler å bruke Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vi holder showroomet åpent lørdag 9 mars kl 12-16 .

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

SABA ITALIA

PIXEL

Milla Boutique har fått æren av å være den eneste forhandleren av Saba Italia i hele Skandinavia, og vi gleder oss over å kunne tilby italiensk drømmedesign til norske hjem!

Pixel-sofaen fra Saba Italia er det ultimate møbelet til stua, og vil skape en komfortstemning uten like. Sofaen har blitt forsiktig, ergonomisk designet for å gi deg størst mulig komfort og det råeste designet. 

Denne herligheten byr på mange ulike moduler og tekstiler, noe som nærmest gir uendelige muligheter når det kommer til å skape sin egen personlige og unike sofa til hjemmet. Du kan selv sette sammen ulike setemoduler, rygg og armlener, slik at du får en sofa som passer perfekt i ditt hjem.

DESIGN DIN DRØMMESOFA

Med mange ulike moduler, samt at rygg og armlener kan løsnes fra basen, kan man med Pixel-sofaen skape uendelig med arrangementer. Denne sofaen er en modulsofa der du selv kan sette sammen ulike setemoduler, rygg og armlener, slik at du får en sofa som passer inn i ditt hjem. Du kan i senere tid med letthet flytte på modulene og skape nye arrangementer, og på den måten også enkelt ta med deg sofaen inn i et nytt rom eller hjem.  

På nett tilbyr vi sofaen i noen utvalgte tekstiler - som er blant våres mest solgte tekstiler på Pixel-sofaen. Dersom du ønsker en annen farge eller tekstil hjelper vi deg gjerne. Ta gjerne kontakt med oss for opptegning / prising. 

Du kan selv se hele utvalget av tekstiler, samt tegne opp sofa som ønsket, her


favorite