Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.

VÅRE JULEGAVETIPS 2023!

Vi har plukket ut et utvalg av produkter vi mener er de perfekte julegavene til den som er glad i interiør! Enten om det er familie, venner, kjæreste eller barna dine vet vi at dette er produkter mange vil bli glade for!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp i jakten på julegaver fra Milla Boutique.


Myke deilige gaver

PUTER I EKTE SAUEULL

Vi elsker de myke, deilige kvalitetsputene i ekte sausekinn. Med forskjellige fasonger som triangel, runde, firkantede, avlange og forskjellige farger vil man garantert finne en favoritt! Et perfekt dekorelement i sofaen eller sengen.


De fineste lysestakene fra

STOFF NAGEL

STOFF Nagel er et dansk designmerke grunnlagt i 2015 og kjent for relanseringen av den ikoniske STOFF Nagel lysestaken. En perfekt gave hvor man kan samle og bygge en større lysestake over tid!



DEKORATIVE VASER

En fin vase er alltid en sikker vinner når det gjelder gaver. Vårt utvalg av vaser er et fint dekorelement både med og uten blomster!


Marble Addiction

VAKRE KOPPER

Vi elsker marmor og vi blir aldri lei de lekre marmorkoppene! Dekorative og perfekte til å nyte en kopp te eller kaffe! Superfin gave!


Coffee Table Books

Perfekt dekor til interiøret og mye spennende lesestoff. Med mange ulike titler og temaer vil du garantert finne en bok som den perfekte gaven!



DEILIGE DUFTER

Deilige dufter i form av gode såper, kremer, duftlys eller diffusere. Vi elsker de lukseriøse duftene fra franske Mad Et Len. Vi har også favoritter fra Ecoya og norske Sprekenhus.



GAVEKORT

For deg som sliter med å finne gave, til de som er vanskelige å kjøpe gaver til, til de som liker Milla men vet ikke helt hva du skal kjøpe. Gavekort er alltid en sikker vinner og lar den som får det kjøpe seg det de selv vil.


favorite