Bornn

Monochrome Salad Bowl 20Cm Black White

På lager
kr 279,00

Super kul serveringsbolle fra Bornn! Stilig og lekkert mønster, laget av emalje som gjør at produktene er svært slitesterke og praktiske! Passer perfekt til å bruke både ute og inneservering til all slags mulig mat.

Bornn ble grunnlagt i 2015 av de to søstrene Basak Onay og Övkü Thruston. De er opprinellig fra Istanbul, men bodde under oppveksten i Tokyo, Barceola og Los Angeles. De ble eksponert for ulike kulturer og håndverk, som inspirerte de til å skape deres eget merke. Bornn har tatt inspirasjon fra historien til emalje, og kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne, unike og håndlagde produkter.

Produksjon av emalje er en tidskrevende prosess med fusing av glass. Rå stål blir deretter formet gjennom maskin eller for hånd, glasert og plassert i en ovn for jevn overfalte. Gradene i ovnen påvirker fargeintensiteten til produktet, som gir hvert design et unikt uttrykk avhengig av hvor den er plassert i ovnen.  

Alle kolleksjonene er produsert i Istanbul av profesjonelle håndverkere med lang erfaring.

Mer informasjon
20 cm
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.