Ligne Roset

PAIPAI 3-Seter Sofa - Velur Harald 3 Bouteille Mørkgrønn

Bestillingsvare
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Vi tar direkte kontakt med deg ang. leveringstiden, da dette kan variere.
kr 59 995,00

PaiPai 3-seter 

Designet av Lucidi Pevere

Paipai serien er et prosjekt som utspilte seg fra en enkel gest; å brette et papir for å skape en lukket form. Som i origami har de fra en flat overflate designet enkle brettelinjer; først den som skiller ryggen fra setet, så den mer åpenbare for armlenene. De to kantene på ryggen er brettet mot strukturen som de er festet til og dermed blir et synlig behagelig sete skapt. Brettene markerer skummet, former konturene og vektlegger armlenene, og skaper dermed identiteten til sofaen, som ble oppkalt etter Paipai-viften, som i seg selv har en karakteristisk avrundet form.

Serien består av en tre-seters sofa, en to-seter sofa , lenestol og en fotskammel. Paipai-kolleksjonen ble designet for å gi best mulig sittekomfort takket være ryggens høyde og den gode bruken av skum med høy ytelse.

Armlenet er veldig teknisk: det er helt smidig, man kan sitte på det, strekke ut. Det er laget av et teknisk stoff, en kompositt på filtbaksiden, og avsluttet i underdelen med et metallstykke som knytter armlenet til resten av setet. Det er her forestillingen om viften kommer inn. Dette gir også et veldig stramt utseende.

Setet og ryggen har en elastisk vevoppheng. Armlenet og den enestående komforten gjør dette til et revolusjonerende produkt. Fotskammelens vinklede ben er også et spesielt sofistikert preg.

Mål

Høyde: 87 x Bredde: 225 x Dybde: 97 x Sete: 41

Mer informasjon
No
No
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Vi tar direkte kontakt med deg ang. leveringstiden, da dette kan variere.