Saba Italia

Pixel Armlen Modul Velour Lav 82x40 – Flere Farger

På lager
kr 8 599,00

Armlen-modul i velur med målene H52cm x B82cm x D40cm. 

Velg mellom fire ulike farger i drop down-menyen over: Mørk blågrå, lys lilla/rosa, lysegrå eller mørk brungrå.

Pixel-sofaen er et kreativt arbeid av designeren Sergio Bicego, produsert av Saba Italia.

Denne sofaen er det ultimate møbelet til stua og vil skape en komfortstemning uten like. Sofaen har blitt forsiktig, ergonomisk designet for å gi deg størst mulig komfort og det råeste designet. Med mange ulike moduler, samt at rygg og armlener kan løsnes fra basen, kan man med Pixel-sofaen skape uendelig med arrangementer.

Denne sofaen er en modulsofa der du selv kan sette sammen ulike setemoduler, rygg og armlener, slik at du får en sofa som passer inn i ditt hjem. Etter at du har funnet modulene du ønsker til sofaen, må dette tegnes opp slik det er tenkt. Dette for at Saba Italia kan sende med riktig antall hengsler til din sofa. Disse hengslene fester man under modulene som har et spor på undersiden. Man kan i senere tid med letthet flytte på modulene og skape nye arrangementer, og på den måten også enkelt ta med deg sofaen inn i et nytt rom eller hjem.   

På nett tilbyr stoffet i priskategorien Extra -  som er velour-stoffet vi har på utstillingsmodellen vår i butikk. Dette er et stoff som ligger i den rimeligere priskategorien. Du kan velge mellom ulike farger, men dersom du ønsker ytterligere alternativer på stoff, er du hjertelig velkommen inn i butikken.

Mer informasjon
Armlen-modul. Mål: H:52cm x B:82cm x D:40cm, utgjør 0,25m³. Vekt: 15kg. Avtakbart trekk, kan vaskes på 30 grader – ingen tørketrommel.
No
Dette er en bestillingsvare da den produseres etter forespørsel. Estimert leveringstid er 8-12 uker. Forsinkelser kan forekomme da varen blir levert fra Italia. NB: Frakt må kalkuleres og etterfaktureres.