GUBI

Beetle Kontorstol m/Swivel - Flere Farger

På lager
kr 18 595,00

BESTILLINGSVARE

"The BEETLE Chair" har de siste årene virkelig blitt et ikonisk møbel, og det med god grunn! Vi er stolte av å kunne tilby Beetle kolleksjonen her hos oss på Milla!

Beetle stolen er designet av den danske designerduoen GamFratesi, som består av Stine Gam og Enrico Fratesi. De uttrykker møtet mellom italiensk og dansk design, og tar for seg den skandinaviske tilnærmingen til håndverk, minimalisme og funksjonalisme.

Som navnet tilsier er denne stolen inspirert av estetikken og anatomien til billen. Skallet på stolen er tolket som billens ytre, et hardt skall med et mykt interiør. Billen er et insekt som har en veldig delikat form, men også et betydelig funksjonelt aspekt – akkurat som Beetle stolen. Her får du en stol med et design som er stilfullt og moderne, samt med en utrolig sittekomfort.

Denne stolen har allerede rukket å bli en klassiker, men ved at du selv kan bestemme stoff, farge og understell, har du muligheten til å skape en unik stol for ditt hjem. Stolen kommer i et fantastisk tekstil fra Dedar og er laget av laminert støpt finer, med sete og rygg i to separate deler.

Mer informasjon
Mål: H87 cm x B49 cm x D55 cm. Materiale: Sottospora testil fra Dedar med piping i sort skinn. Bein: Pulverlakkert stål i sort.
No
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid: 6-8 uker.