MILLA HJEM TIL DEG:  INTERIØRKONSULTASJON

Kunne du tenke deg en interiørkonsultasjon med vår ekspertise og unike tolkning av stil og trender som utgangspunkt? Milla Boutiques visjon er å bringe verden hjem til deg! Med vårt konsultasjonstilbud tilbyr vi råd og veiledning rundt alt fra styling til fargevalg, og kommer med skreddersydde løsninger til deg og ditt hjem.

__________________________________________________________________________________

.

Pakkepris: kr 4500,-

Pakken inkluderer 10 timers konsultasjon, hvorav 1t går til reising, 1t til befaring og 1t til presentasjon. De resterende timene går til å sette opp forslaget.

Etter befaring og ferdig utarbeidet forslag, vil du som kunde bli invitert til våre lokaler for en visuell og skriftlig presentasjon av vår idé. Her vil du få konkrete forslag rundt innkjøp, møblering, belysning og fargevalg – selvfølgelig med Millas konsept i bakhånd.

I tillegg til presentasjonen vil vi sette opp og presentere et budsjett for innkjøp og prosess. Vårt anbefalte minimumsbudsjett er kr 20.000,- (inklusiv konsultasjon & frakt).

Pakken inneholder kun konsultasjon, veiledning og presentasjon av et innredningsforslag. Det inngår ingen fysiske produkter, men vi vil bistå med behandling av bestilling og frakt ved behov. Vi bistår kun med hjelp og bestilling av produkter fra Millas leverandører - ingen eksterne.

Frakt og levering av varer er heller ikke inkludert i prisen. Dette avtales individuelt etter størrelsen på din levering. Vi kan sette en fastpris på frakt i samråd med vår transportør Schenker.

Vår interiørkonsultasjon er beregnet for hjelp med et rom eller en avdeling i ditt hjem. Dersom du trenger hjelp med større arealer kan det settes en fastpris etter ditt behov.

Tilbudet gjelder kun for kunder som bor innenfor Stor-Oslo.

__________________________________________________________________________________

Ta kontakt med oss på sales@millaboutique.no for mer informasjon eller booking av konsultasjon.

.