New Mags Commission

Mert Alas & Marcus Piggott Small

Ikke på lager
kr 1 099,00

Mert Alas, født i Tyrkia, og Marcus Piggott, født i Wales, møttes i 1994, på en fest på en brygge i Hastings, England. Piggott ba Alas om fyr, de slo av en prat og oppdaget raskt at de hadde mye til felles- ikke minst kjærlighet til mote. Tre år senere ble duoen kjent som Mert og Marcus. De flyttet inn i et forlatt loft i Øst-London, gjorde det om til et studio og fikk deres første fotografiske samarbeid utgitt i magasinet Dazed & Confused.

I disse dager gjør Mert og Marcus fotoshoots for kjente merkevarer som Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Miu Miu, Gucci, Yves Saint Laurent, Givenchy og Lancome, og offentlige personer som Lady Gaga, Madonna, Jennifer Lopez, Linda Evangelista, Gisele Bundchen, Bjørk, Angelina Jolie og Rihanna. Fotografiene deres har et bredt spekter av stiler, men er kjent for sin bruk av digitalisert forstørrelse av bilder, og en fascinasjon for sterke, seksuelt ladede, selvsikre kvinnelige motiver.

Dette er New Mags mest solgte Collector's Edition til et rimelig, kompakt format. Mer enn 300 bilder fra Mert og Marcus portefølje er ledsaget av en introduksjon av Charlotte Cotton.

Mer informasjon
Vekt 3,75 kg. Format: innbundet. 27 x 36 cm. ISBN 9783836573061
N/A
Mer informasjon Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.