New Mags

Mert Alas & Marcus Piggott – Collector’s Edition

På lager
kr 7 000,00

Mert Alas fra Tyrkia og Marcus Piggott fra Wales møttes på en fest i England i 1994. det tok ikke lang tid før de oppdaget at de hadde mye til felles – ikke minst en lidenskap for mote. Tre år senere flyttet duoen kjent som Mert & Marcus inn i et loft i øst-London og omskapte det til et fotostudio. Her skape de sitt første samarbeidsprosjekt sammen, som siden ble publisert i Dazed & Confuzed.

I dag former Mert & Marcus gjennom sine fotografier merkevaren til kjente brands som Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Miu Miu, Gucci, Yves Saint Laurent, Givenchy og Lancôme. De fotograferer kjente mennesker som Lady Gaga, Madonna, Gisele Bündchen, Björk og Rihanna, og er kjent for sin fasinasjon for sterke, seksuelle og selvsikre kvinnelige subjekter;

«Powerful women, women with meaning, a you-don’t-have-to-talk-or-move-much-to-tell-who-you-are kind of woman»

Mert Alas & Marcus Piggott – Collector’s Edition kommer i et svært begrenset antall på 750 eksemplarer, der alle er nummerert og signert av Mert Alas og Marcus Piggott.

Mer informasjon
Mål: 31,5 x 42 cm. Hardcover i boks, 408 sider.
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.