View as Tabell Liste

2 varer

per side
Set Descending Direction

Kühn Keramik

.

Kühn Keramik består av ekteparet Bernhard og Claudia Kühn og produserer unik, håndlaget keramikk. Det tyske designmerket ble lansert i 1993 under The International Trade Fair i Frankfurt, og har siden vokst til å bli et lite internasjonalt team.

Designer Bernhard Kühn fattet tidlig interesse for faget, etter at han som barn fulgte med sin mor på hennes keramikk-kurs for nybegynnere. Kühn lar seg inspirere av ironi og humor, og av en stor kjærlighet for barokken. Epokens kunstform gjenspeiles tydelig i objektenes detaljer - både i bruken av materialer, teksttyper og grafiske trykk. Lewis Carrols forvridde matematiske verden er også en stor inspirasjonskilde, som kontinuerlig gir designeren et nytt og annerledes syn på hverdagslige objekter.

Fra studioet i Berlin - som ligger i et 120 år gammelt apotek - produseres all keramikken for hånd. For å skape den unike og håndlagede looken blir ingenting støpt i form, noe som gjør at fingeravtrykk vises i keramikken, og at formen aldri blir helt rund eller symmetrisk. Med andre ord er ingen kopp lik! Til slutt påfører Bernhard Kühn alltid signaturen sin på hvert enkelt produkt, for å understreke lidenskapen for det unike håndverket som inngår i produksjonsprosessen.

.

View as Tabell Liste

2 varer

per side
Set Descending Direction