Lakrids by Johan Bülow

Lakris Julekalender

På lager
kr 549,00

I desember 2019 ønsker Johan Bülow at du skal oppleve alle smakene og teksturene i hans lakriseventyrland. Gjør deg klar for en liten julereise gjennom en verden av glinsende syn, sprø overraskelser og søte delikatesser. Mens du teller ned til julaften håper vi dagene dine blir fulle av små gleder – og hva er vel ikke bedre enn lakris og sjokolade?


Alle de små overraskelsene er pakket ansvarlig, og adventskalenderen er laget av bærekraftig innpakning. Her kommer noen punkter som gjør kalenderen bærekraftig:


– Kalenderen består av resirkulert kartong og FSC-papir – som naturligvis også kan gjenvinnes på nytt.  
– Folien som produktene er pakket i, er laget av plantebasert plast (uten aluminiumsfolie) og kildesorteres korrekt som mykplast.
– Magnetene i lukkemekanismen er fjernet, slik at de ikke blandes med de resirkulerbare materialene når de leveres inn til gjenvinning.
– Foliebrettene inni julekalenderen er laget av gjenvunnet plast, som kan resirkuleres på nytt. Disse kildesorteres korrekt som hardplast.


Ha en deilig og smaksfull førjulstid! 

Mer informasjon
43 % Dulce-, hvid-, mørk- og mælkechokolade (sukker, kakaosmør, mælke/mjölkpulver, kakaomasse, valle-/mysepulver, mælke-/mjölkfedt, emulgator: sojalecitin, naturlig aromaer), sukker, rismel/rismjöl, invertsukker, melasse, 5 % hvid- og mælkechokolade* (suk
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.