Morcrystals Crystals

Krystall Røkkvarts Svart Råkrystall

På lager
kr 399,00

Røkkvarts er en brungrå, gjennomskinnelig mengde kvarts som spenner i klarhet fra nesten fullstendig gjennomsiktighet lys til en nesten ugjennomsiktig brungrå eller svart krystall. Som andre kvartsperler er det en silisiumdioksidkrystall. 

Røkkvarts var i gamle dager kjent som en maktstein. For de gamle druidiene var det hellig og betegnet den sterke mørke kraften til jordgudene og gudinnene. I andre kulturer ledet den sjeler til livet etter livet, ble benyttet i sjamanistiske ritualer og stammeseremonier, og ble brukt i magi for å få kontakt med ånder fra de andre verdener. Røkkvartsens fenomenale kraft, da og nå, ligger i dens evne til å beskytte fysisk og åndelig, og til å absorbere og overføre betydelige mengder negativ energi og frigjøre den til jorden for å bli nøytralisert naturlig. Det gir et viktig skjold mot psykisk angrep, emosjonell og miljømessig stress, og brukes mye i helbredelse og meditasjon.

Mål: H: 6cm D: 4cm H: 5,5cm

Mer informasjon
Mål: H: 6cm D: 4cm H: 5,5cm
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.