New Mags Commission

Rihanna

På lager
kr 2 499,00

'KATE: The Kate Moss Book' av Kate Moss, Fabien Baron, Jess Hallett og Jefferson Hack.

Denne boken er laget av Kate Moss selv, i samarveid med creative directors Fabien Baron, Jess Hallett og Jefferson Hack. Boken gir et høyst personlig retroperspektiv av Kate Moss' karriere, og følger hennes utvikling fra 'den nye jenta med potensiale'til en av de mest ikoniske modellene gjennom tidene. Kate startet som modell i tenårene, og oppnådde fort anerkjennelse da bilder av henne tatt av Corinne Day dukket opp i det britiske magasinet The Face. Etter den gang har Moss' magi blitt fanget av verdens ledende fotografer, og denne boken dekker helheten av hennes enestående karriere; fra modell til motedesigner, og fra muse til ikon. Fortalt gjennom bilder Kate personlig har valgt ut viser denne boken hvilken innflytelse samarbeidene med toppfotografer og kunstnere over de siste tiårene har hatt på hennes karriere.

Boken har mange 'never-before-seen' bilder fra hennes egne personlige arkiver samt fra de berømte fotografene hun har jobbet med. Denne boken er et MUST for alle som er interessert i Kate; en av de mest ikoniske modellene i historien om motemedia og moderne kultur.

Mer informasjon
ISBN: 9780847837908. Mål: 26,5 x 35,7 cm. Format: Innbundet.
N/A
Boken kommer med 8 ulike cover. Spesifiser i kommentarfeltet ved bestilling hvilket cover du ønsker (henvis til nummer, gjerne flere ønsker i tilfelle vi er utsolgt for førstevalget).