KARRIERER

Milla Boutique er en unik og spennende butikk som du finner på Aker Brygge i Oslo. Vi åpnet dørene i 2007, og har siden blitt et av Norges ledende interiør- og livsstils konsepter. Hos oss finnes unik kunst, kjente designvarer, håndplukkede vintage varer fra markeder rundt om i Europa, og interiørvarer fra messer i inn- og utland. Vi holder til i et fantastisk lokale i en av Aker Brygges gamle og originale mursteinsbygninger. Her har vi tre ulike avdelinger: en ”Milla”-avdeling, en møbelavdeling og et fotokunst-galleri. I 2016 åpnet Milla Boutique Norges første YellowKorner-galleri, en fransk gallerikjede med over 80 gallerier rundt omkring i verden. Vi har også kontorer her, hvor vårt nettsted www.millaboutique.no driftes fra.

Er du vår nye Backend og E-commerce Medarbeider?

Millaboutique.no er på jakt etter en ny heltidsmedarbeider som er strukturert, tec-savvy og som drives av gode resultater. Til vår lille avdeling søker vi nå en person som kan ta seg av den daglige driften og vedlikehold av nettbutikken vår. Vi tilbyr et kreativt og spennende miljø, og håper du er like opptatt av interiør som oss!

__

Om du er den rette kandidaten vil du få følgende arbeidsoppgaver:

  • Den daglige driften av nettsiden, herunder også teknisk vedlikehold og funksjonalitet. Vi vil at du skal holde i dialogen med våre eksterne partnere, og sørge for at nettsiden til enhver tid er up to date og fungerer som den skal på back-end nivå.
  • Ha ansvar for produktkatalogen online, og sørge for at all informasjon synkroniseres riktig mellom systemene til enhver tid. Du vil også ha ansvar for at alle produkter ligger ute med riktige priser, bilder og beskrivelser.
  • Jobbe aktivt med SEO, både på produkt- og kategorinivå. Holde i dialogen med vår eksterne SEO-partner, og sørge for at nettsiden hele tiden optimaliseres i henhold til anbefalinger og erfaringer.
  • Besvare innkommende kundehenvendelser, og håndtere kundebestillinger og ordre via millaboutique.no. Hubspot er vårt interne system for slik håndtering.
  • Bistå med å forberede og pakke ordre ved behov. Spesielt i høytider og perioder med mye pågang.

__

Vi ser etter deg som lett setter seg inn i tekniske oppsett og systemer, og som syntes vedlikehold og optimalisering av disse er spennende. Vi er fortsatt en liten avdeling, og selv om vi har klare ansvarsområder er vi alle villige til å bistå hverandre for å kunne oppnå de beste resultatene.

Vi håper du har tidligere erfaring med SEO. Kjennskap til Magento 2, Front Systems og Hubspot er et pluss, men ingen krav.

__

Kunne vært noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send søknad + CV til pernille@millaboutique.no innen 5. aug.