Vigdis Rosenkilde

40% Melkesjokolade med quinoa

På lager
kr 89,00

Melkesjokolade med sprø quinoa - 40% Piura Blanco

Ingredienser: Piura Blanco kakao, melkepulver, rørsukker, kakaosmør og quinoa.

Ristet quinoa gjør denne melkesjokoladen knasende og deilig. Kakaobønnene som er brukt  heter Piura Blanco og vokser i Piura, Nord i Peru. Piura Blanco har en mild og nøtteaktig smak som fremheves ved røsting. Melkesjokolade laget med Piura Blanco kakao smaker fantastisk godt. Knasende sprø quinoa bidrar til at det blir vanskelig å ikke ta en bit til..

Emballasjen er laget av resirkulert papir med tekstur, og i emballasjen kan man lære om prosessene fra kakaofrukt til sjokoladeplate

Vigdis Rosenkilde 

Vigdis er lidenskapelig interessert i kakao og sjokolade.For åtte år siden bestemte Vigdis seg for å skape drømmejobben. Den skulle inneholde god smak og gode råvarer, utvikling av produkter, reising, formidling, også ville hun lære noe nytt. Da hun ved en tilfeldighet kom over faget sjokolade, og skjønte hvor omfattende det egentlig er, så smeltet hun helt..

Siden det har det gått slag i slag. Hun har laget ferske sjokoadetrøfler med alt fra granskuddsirup, blåmuggost og bringebær fra Sogndal. Hun har produsert og levert til restauranter og butikker Hun har opparbeidet seg kunnskap og fått inspirasjon ved å besøke messer, deltat på kurs og fått være med i produksjonen til noen av de beste sjokoladehusene i Europa. 

Mer informasjon
Ingredienser: Piura Blanco kakao, melkepulver, rørsukker, kakaosmør og quinoa.
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.