New Mags Commission

Rum International No.9

På lager
kr 189,00

Rum International er et high-end engelsk språklig magasin og vil vise frem det beste fra Rum. Bladet appellerer til designelskere og fagpersoner, og er dypt forankret i den skandinaviske livsstilen, men med et internasjonalt omfang.

Den skandinaviske kunstscenen går for tiden fra styrke til styrke, og i denne utgaven av RUM International har vi prøvd å inkludere så mange kunst spillere som mulig, som vi beundrer. Du kan møte galleriseier Nicolai Wallner i hans utrolige fredfulle hjem nord for København tegnet av arkitekten Arne Jacobsen og kunstsamleren og sjefen for Sothebys Danmark, Nina Wedell-Wedellsborg, hvis entusiasme for kunst virkelig er smittsom. Vi har også møtt Tove Storch, en stigende stjerne i kunstverdenen. Og vi har fulgt et av de store kvinnelige talentene for dansk kunst, Evren Tekinoktay.

Vi snakker med Louisianas visjonære direktør, Poul Erik Tøjner, som vi har intervjuet for denne saken om magien til Louisiana, og vi fortsetter nordover fra Louisiana og over til Sverige til Wanås slott, som er omgitt av en av Europas mest utrolige skulpturparker. I denne utgaven har Wachtmeister-familien, som administrerer Wanås Foundation, eksklusivt invitert oss inn i deres private hjem og vist oss hvordan de lever med kunsten.

Mer informasjon
Format: mykt omslag. Mål: 22,5 x 30 cm
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.