New Mags Commission

Zanzibar - Coffee Table Book

Ikke på lager
kr 1 249,00

Ved kysten av Øst-Afrika i det indiske hav ligger en øygruppe kjent som Zanzibar. Det hele startet for ti millioner år siden da øya Pemba skilt seg fra fastlands-Afrika, og for ti tusen år siden fulgte øya Unguja etter. Dermed begynner legenden om Zanzibar. I århundrer har Zanzibar vært tilfluktssted og inngangsport for oppdagelsesreisende, inkludert Richard Burton og David Livingstone, til å trenge gjennom det ukjente afrikanske kontinentet. Frem til i dag, og det er fremdeles mulig å oppleve det unike dyrelivet, enten det er ved å dykke utenfor kysten av en privat øy, uendelige laguner, besøke mangrover eller endemiske ville skoger; gå seg vill og fordype deg i de historiske labyrintgatene i Stonetown. Denne klyngen av øyer ligger ved et veikryss av kulturer, med omansk arkitektur, portugisiske og britiske arv samt swahili-ritualer.

Fotograf Aline Coquelle deler et intimt portrett av et samfunn som er full av liv. Med original fotografering bevares og feires en forsvunnet, urfolks kultur. Dette bindet inviterer leseren til å oppleve paradiset som er Zanzibar.

Mer informasjon
Format: Innbundet Mål: 25 x 33 cm ISBN 9781614288923
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.