New Mags Commission

Super Food - Cucumber

På lager
kr 129,00

Ekte supermat, agurk har fantastiske helsemessige fordeler og har eksistert siden yngre steinalder. Med et svimlende 96% vanninnhold har det vært populært å spise agurker for å opprettholde fuktighet og skylle ut giftstoffer i århundrer. Men du kan også nyte et stykke i en GT eller lage en smart cellulittbehandling.

Super Food: Agurk inneholder:

Dekker historien til agurker, helsemessige fordeler, den ikoniske agurksmørbrødet, New York pickles, dyrk din egen pluss praktisk husholdningsbruk.

Deilige mat- og drikkeoppskrifter - fra snacks, forretter, hovedretter og desserter til drinker. Nyt en gin- og agurkcocktail med jordbær- og agurksalat!

Helse- og skjønnhetsoppskrifter - prøv en agurk cellulittbehandling eller en forfriskende agurktoner

Maten er super! Det er alle slags ting du kan gjøre med frukt og grønnsaker - og ikke alltid det du forventer. Enten det er å lage deilige retter, ta vare på tennene eller å lage ansiktspakker, er det alle slags interessante, sunne bruksområder for frukt og grønnsaker. Hver bok i Super Foods-serien tar en titt på en ingrediens og viser en rekke bruksområder - både praktiske og deilige. De første bøkene i serien er: Avokado, Agurk, Granateple, Sitron, Rødbeter og Kokosnøtt.

Mer informasjon
Mål: 14 x 18 cm. ISBN 9781408887387
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.