New Mags Commission

Spuntino

På lager
kr 469,00

Skjult bak en rustfarget fasade i det travle hjertet av Londons Soho, er Spuntino symbolet på New Yorks livlige restaurantscene. Etter å ha brakt bàcari i Venezia til bakgaten i den britiske hovedstaden med sin kritikerroste restaurant POLPO, gjennomsøkte Russell Norman de uhyggeligste og fineste bydelene i Big Apple for å finne autentisk inspirasjon for en urban spisestue i maskinalderen.

Siden åpningen i 2011, har restauranten levert store dristige smaker med en dose swagger til folkemengdene som strømmer til.

Spuntino tar deg med på kulinarisk eventyr fra London til New York og tilbake, og bringer det beste av amerikansk mat til kjøkkenet ditt. De 120 oppskriftene inkluderer spennende salater, pizza, sprudlende desserter og cocktailer fra forbudstiden. Du får et glimt av New York foodie-himmelen når Russell kartlegger sine turer gjennom byens kulturelle knutepunkter og quirky nabolag som East Village og Williamsburg, og oppdager familiedrevne delikatesser, brasserier, gateshandlere, søte butikker og brennevinbarer.

Mer informasjon
Mål: 18 x 26,5 cm . ISBN 9781408847176
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.