New Mags Commission

Rick Owens Fashion - Coffee Table Book

På lager
kr 799,00

Den endelige monografien om mote fra Rick Owens - en av de mest vågale og innflytelsesrike designerne som arbeider i dag - denne boken dokumenterer over et tiår med sublime, ikoniske stiler.

Siden etableringen av etiketten i 1994, har Rick Owens forvandlet global mote med sin provoserende klær og undergravende stil. Ukjent med sin grunge-meets-glamour estetiske og trassige antimoteinnstilling, skapte Owens et mørkt moteimperium som har tilskaffet seg en hengiven internasjonal etterfølgende karakter som trekker mot merkets sublime skreddersøm, dyster palett, mystiske lag og grusom eleganse.

Fylt med fotografier av Owens mest imponerende utseende fra det siste tiåret, er dette bindet tenkt som en feiring av Rick Owens estetiske, og tilnærmer seg trykktrykkene noe av mysteriet og detaljeringene som er knyttet til merkevaren. Ikoniske bilder hentet fra Owens sentrale lookbooks gir et unikt blikk på resultatet fra design fra en kunstner som samtidig er komfortabel med å utvikle teknologier og respektere tradisjonelle tilnærminger.

Med hovedfotografering av Danielle Levitt - som oppnådde stor anerkjennelse for sine sosialrealistiske bilder - er denne boken viktig for elskere av avantgardemote, fotografering og design.

Mer informasjon
Vekt 1,60 kg Format: Innbundet Størrelse: 25,5 x 33 cm ISBN 9780847866229
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.