New Mags Commission

Joseph Dirand - Interior

På lager
kr 849,00

Den første monografien om en av dagens mest berømte arkitekter, kjent for å designe interiør som kombinerer minimalisme med klassisk fransk stil.

Når du beskriver et rom som fletter sammen både minimalisme og eleganse, kommer navnet Joseph Dirand straks til hjernen.

Sønnen til Jacques Dirand, en av de mest anerkjente interiørfotograferne i sin tid, er Joseph Dirand nå en av de mest etterspurte arkitektene. Ved å innlemme en helt fransk stil i ellers minimalistisk interiør, skaper Dirand umiddelbart gjenkjennelige rom, kjent for sine sterke linjer og omhyggelig presisjon. Denne boken fokuserer først og fremst på Dirands boliginnredningsarbeid i Paris og New York, men den inneholder også noen av hans anerkjente design for interiøret til hoteller, restauranter og motehus over hele verden. Overdådig illustrert med fotografering som fanger tidløsheten i stilen hans, som viser upåklagelige proporsjoner og fantastisk oppmerksomhet på detaljer, Joseph Dirand: Interiør er en fest for øynene og viktig for alle med interesse for interiørdesign.

Mer informasjon
Vekt: 2.05 kg. Mål: 26.2 x 33 cm. ISBN 9780847849376
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.