New Mags Commission

Chanel Catwalk

På lager
kr 799,00

Helt siden hans første show for huset i 1983, har Karl Lagerfelds Chanel-samlinger konsekvent gjort overskrifter og diktert trender over hele verden. For første gang samles nøkkeluttrykkene i hver Chanel-kolleksjon noensinne skapt av Lagerfeld i ett eneste bind, og gir en unik mulighet til å kartlegge utviklingen av et av verdens mest innflytelsesrike motemerker og gjenoppdage sjeldent sett kolleksjoner.

Denne publikasjonen åpner med en kortfattet historie om Chanels hus, etterfulgt av en kort biografisk profil av Karl Lagerfeld. Den fortsetter med å utforske samlingene selv, som er organisert kronologisk og introdusert av en kort tekst som avduker hver samlings innflytelser og høydepunkter.

Hver kolleksjon er illustrert med nøye utvalgte catwalksbilder, som viser hundrevis av spektakulære klær, detaljer, tilbehør, skjønnhetsutseende og design, og selvfølgelig de beste motemodellene som bar dem på catwalken, fra Claudia Schiffer og Linda Evangelista til Kate Moss og Cara Delevingne. En rik referanseseksjon, inkludert en omfattende indeks, avslutter boka.

Mer informasjon
Format: innbundet. Mål: 28 x 19 cm. ISBN 9780500518366.
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.