Milla Studio

Gulvteppe Vintage Beni Ourain Sort m/Hvit, 214x306 cm

Ikke på lager
kr 17 990,00

Dette teppet er et originalt Beni Ourain som vi personlig har håndplukket i Marrakesh på innkjøpstur! Teppet er 0-10 år gammelt.

Mål: 214x306 cm.

Det hvite feltet med høyere luv er ca: 195x273 cm. Frynsene er 10-25 cm lange.

Beni Ourain:

Beni Ourain-tepper er håndvevd, marokkansk håndverk. Beni Ourain stammene tilhører fjellene i Midt- Atlas, Marokko- og er kjent for sine naturlige, nøytrale tepper.

Beni Ourain teppene er også kjente for sine geometriske mønstre og tradisjonelle diamant-masker. Hvert teppes unike design består av mørkebrune til svarte linjer på en kremhvit bakgrunn, og kan variere med vevd ramme og/eller med frynser i endene. Teppene er håndvasket og naturlig farget saueull. På de originale Beni Ourain teppene er den mørke tråden i teppene fra naturlige mørkebrune og sorte sauer. Selv om de håndvevde Beni Ourian teppene kan virke for nøytrale , er det de små detaljene i vevingen som gir teppet dybde, sjel og karakter du ikke finner i maskinvevde tepper. Små variasjoner og det uperfekte i det geometriske designet er nettopp de detaljene som interesserer og gjør teppene spennende!

På grunn av det tradisjonelle håndarbeidet på disse teppene, vil det forekomme uregelmessigheter på form og farge som gjør hvert teppe unikt!

Ull er en naturlig tekstilfiber og et av de mest ettertraktede materialer til fremstilling av tepper. Ulltepper er meget varige og tåler svært godt slitasje som følge av daglig bruk. Ull har en naturlig smussavvisende egenskap og er enkel å holde ren. Den er også flammebestandig og har en egen evne til å bevare formen, slik at teppeluven alltid reiser seg og gjenvinner sin opprinnelige form. Takk til sauen som gir oss dette fantastiske materiale!

Rengjøring: Rist gjerne teppet ute hvis mulig, og bruk støvsuger.

Teppet kan også renses, men pass på å bruk et profesjonell rensefirma som har erfaring med Beni Ourain ull tepper, da noen rensefirmaer bruker kjemikaler som kan ødelegge fiberne og fargen på teppene.

Mer informasjon
Mål: 214x306 cm. Felt m/høy luv ca: 195x273 cm. Frynsene er 10-25 cm lange. Alder: 0-10 år gammelt.
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.