Evanesce Kokosolje 100 ml

På lager
kr 399,00

Organisk og ren kokosnøtt olje i en luksuriøs, matt sort glasskrukke og en elegant boks. I tillegg til den fantastiske kokosoljen følger det også med en 16-siders brosjyre med tips til hva du kan bruke den til. 

Kvaliteten på denne oljen er den fineste tilgjengelig, og oppnøs ved å plukke kun modne kokosnøtter fra organisk sertifiserte lunder. Deretter går kokosnøttene igjennom forsiktig sotering før en ultra-kald prosess for å trekke ut oljen. Resultatet er den reneste formen av kokosnøttolje. Den har en delikat duft, og absorberer raskt inn i huden, og etterlater den myk og smidig. 

Denne rå, organisk kokosnøttolje er Veganvennlig og dyrevennelig, noe som gjør den like bra for samvittigheten din så vel som huden din!

I tillegg til å gi dyp hydrering inneholder Evanesce Crème svært høye nivåer av Lauric Acid og antiokidanter. Disse hjelper huden helbrede raskere, og reduserer tegn på aldring. Evanesce Crème vil erstatte mange tuber og krukker i toalettmappen din en naturlig og organisk måte.

Her er noen tips til bruk: 

- Bruk den som sminkefjerner og fuktighetskrem i et og samme steg. 
- Hårmaske
- Leppepomade
- For behandling av kutt og sårskader/brannskader.
- Som antiseptisk middel.
- Insektbitt og stikk.

Mer informasjon
Ren og organisk kokosnøttolje. 100 ml.
N/A
Blir levert med Bring rett hjem til deg på døren. Bring vil kontakte deg på forhånd og informere om leveranse. Dersom du ikke er hjemme og kan ta i mot pakken, leveres den på ditt nærmeste postkontor.