Eikund

Eikund Fluffy

Bestillingsvare
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid er 6-8 uker. Vi tar direkte kontakt med deg ang. leveringstiden, da dette kan variere.
kr 63 795,00

Design

Fluffy lenestol av Fredrik A. Kayser er preget av den ekstremt myke polstringen i norsk saueskinn, og de skrånende armlenene lener deg inn i en innbydende omfavnelse. Kayser ble uteksaminert fra National Academy of Craft and Art Industry tilbake i 1945, og lenestolen ble designet mens han var ansatt i Rastad & Relling Tegnekontor. Den kombinerer både kunst og funksjon til en, en flytende sky av fluffiness som bygger på fortiden for nåtiden. Dette er en helt ny art som kan leve hvor som helst!

Designet i 1954

Materialer

Stolen på bildet har følgende materialer: Sort saueskinn fra norsk spælsau  og oljet eik 

Stolen kan bestilles med ønskede materialer. Ta kontakt for mer informasjon. 

Bein/armlener : Hvit eik, oljet eik, såpet eik og oljet valnutt. 

Saueskinn: Sort eller hvit 

Sagbruket er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), noe som betyr at Eikunds utvalg av møbler er basert på førsteklasses løvtre, hentet fra ansvarlige og fornybare skoger. Vi bruker kun materiale som er strengt kontrollert helt til et ferdig produkt

Eiketrærne vi bruker er et sted mellom 150-200 år gamle, har et lett utseende, er sterke og vil eldes med en vakker patina. Den hvite eik er det mest brukte løvtre i møbelindustrien.


Valchromat er et innovativt produkt utviklet av Investwood. Den kombinerer de naturlige egenskapene til tre med det beste fra ingeniørfag, noe som resulterer i et materiale med vakre teksturer og holdbarhet.

Valchromat er ikke MDF, det er en utvikling av MDF.

Merverdien til Valchromat kommer ikke bare fra farger, men også fra dens særegne sammensetning og produksjonsprosess. Det er et trefiberpanel farget overalt, der fibrene blir farget individuelt, impregnert med organiske fargestoffer og bundet sammen av en spesiell harpiks som gir Valchromat unike fysiske og mekaniske egenskaper.

Mål

H 890 mm x D 880 mm x W 890 mm 

Setemål: H 615/420 mm 

Mer informasjon
No
No
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid er 6-8 uker. Vi tar direkte kontakt med deg ang. leveringstiden, da dette kan variere.