Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


Tepper fra Milla Studio

I Milla Studio har vi gjort vår egen versjon av de ikoniske Flokati-teppene."The Night Whisperer Rug"– inspirert av bevegelser i ørkensanden. Her viser vi hvordan vi styler de ulike størrelsene og fargene! 

AV Pernille 17 april 2021

Det ikoniske flokati-teppet er i utgangspunktet basert på håndarbeid, selvom teknikken i nyere tid har blitt modernisert noe. Tradisjonelt ble disse teppene vevd for hånd, og deretter lagt ut der et fossefall treffer vannoverflaten – det er dette som gir teppene det karakteristiske og særegne utseende.

Våre Flokati-tepper er laget i Hellas av 100% merino ull, og kommer i fargene "Bone White", "Sand", "Falcon", og "Black Rock".

"When the night falls upon the desert and covers it like a blanket made of eternity, another wildlife appears from beneath the dunes: The Night Whisperers" 

Størrelse 170 x 230 cm

Dette er den mest populære størrelsen – det perfekte "stue-teppet" for de fleste hjem. Har du en stue med normal størrelse med en 2- eller 3-seter er dette teppet for deg. Det er stort nok til å gå godt under sofaen med et salongbord foran, samtidig som man får litt luft rundt. 

FOR STØRRE ROM ELLER MØBLER: Størrelsen 200x300cm passer perfekt til større rom, eller dersom du har store møbler som feks en modulsofa som vist her.

Størrelse 200 x 300 cm

Har du en litt større sofa? Kanskje en modulsofa eller hjørnesofa? Eller ser du etter et teppe å ha under sengen? – Da er nok dette den rette størrelsen for deg. 200x300 cm passer ofte bedre i litt større rom.  

Rundt teppe: størrelse ø230 cm

Hva med et rundt teppe? Har du feks et rundt bord kan det være utrolig kult å ha et rundt teppe under. Eller dersom du har en mindre setting med lenestoler, kan et rundt teppe ramme inn møblene på en interessant måte – bare se eksempelet under!

Lite teppe: størrelse 80 x 160 cm

Mindre tepper er perfekt for mindre rom og soner. Feks passer det perfekt ved en lenestol med et lite bord ved siden av, som vist over. Eller hva med et mykt, lite teppe ved siden av sengen? Godt, varmt og mykt å sette føttene ned på tidlig om morgenen.


Våre 5 teppe-styling tips:

1. Tenk at teppet burde ha luft rundt møblene. En tommelfingerregel kan være at teppet aldri skal være kortere enn lengden på sofaen. 

2. Trekk teppet godt under sofaen – men ikke helt inn til veggen!

3. Match teppet med rommets funksjon. Et langhåret teppe passer nødvendigvis ikke like godt under spisebordet. Men i stuen, eller på soverommet – hvor det er "mykere" og mer avslappede vibber er et langhåret teppe perfekt. 

4. Velg en farge som komplimenterer resten av interiøret. Det kan være finere å gå for en farge som ikke konkurrerer med sofaen. Velg gjerne et teppe som er enten lysere eller mørkere enn sofaen, så blir kontrastene litt synligere.

5. Har du et stort og åpent rom kan det være kult å bruke tepper til å dele opp i soner. Kanskje har du frittstående møbler i ulike grupper? Da kan det være fint å bruke tepper til å ramme inn gruppene – på den måten virker rommet plutselig mer ryddig.