Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


Spisebordet inspirert av stranden

Vi inspireres av årstidene, og nå som sommeren er her ønsker vi å ta med litt av dette inn! Hvorfor ikke dekke bordet med jordtoner og elementer inspirert av naturen og sommersesongen? 

AV Pernille 23 april 2022

Moder Jord er en evig inspirasjonskilde, og vi elsker elementer og interiør som minner oss om naturen. Det å bringe naturelementer inn i hus, gir en nostalgisk og beroligende følelse – det syntes i hvert fall vi! Nå som været er varmere, har vi lyst til å tilbringe enda mer tid utendørs. Men det finnes en måte å ta med naturen inn på også!

Sommeren er spesielt hjertevarmt for oss – det er den sikkert for de aller fleste. Varme og late sommerdager på et svaberg, fregner på nesa, og saltvann i håret. Det å gå langs vannkanten på jakt etter skjell i sanden.. Ahh.. Vi elsker det – og derfor  tar vi med stranden inn på middagsbordet. 

 

Serviset "Sandrine" fra Bloomingville har en vakker beige tone som vi elsker. I tillegg syntes vi det er kult å sette noen litt uventede elementer på bordet. Koraller og skjell får selvfølgelig plass i denne sammenhengen! Og som prikken over i-en; skåler formet som østers, og spisepinneholdere formet som små skjell. 

Rundt dette bordet er det bare å senke pulsen, og nyte sommeren som endelig er her. 🐚