Denne siden har begrenset support for din nettleser. Vi anbefaler å bruke Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Slik dekker vi til påskefrokost

Selv om det for de aller fleste blir hjemme-påske i år, skal det ikke stå på stemningen! Vi har funnet frem våre favoritter for å dekke et hyggelig og innbydende påske-bord hvor frokost vil gli over til brunsj. Her blir vi sittende i flere timer med våre nærmeste og nyte et herlig måltid – og feire at solen og våren har meldt sin ankomst.

AV Pernille 23 mars 2021

STEP BY STEP: Dekk et litt ekstra hyggelig påskebord i år, for en deilig brunsj med de du er glad i.

COLOR POP: Ingenting sier påskestemning som gule påskeliljer.

Vi dekker med varme toner for å understreke kosen. Det kremfargede serviset kombineres med detaljer av gull og hvit marmor som gir en ren, moderne og innbydende følelse.

Prikken over i-en for ekstra påskestemning er innslag av gult – her i form av påskeliljer. Isteden for å kjøpe den tradisjonelle varianten i potte, kan du kjøpe en bukett og bruke blomstene på ulike måter. Ha de i en vase – eller hva med å legge en blomst på hver tallerken?

BEHAGELIG FARGEPALETT: Vi elsker å kombinere kremfarger med gull. PS: eggeglassene i hvit marmor gir en kul og eksklusiv vri!

Plukk noen fine greiner ute, sett de i en stor vase, og dekorer med det du måtte ønske. Vi har gått for hvite egg som matcher resten av fargeskalaen på bordet.

 


Handlevogn

Ingen flere produkter tilgjengelig

Din handlevogn er tom.