Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


MILLA RESIDENTS: THE JUNGLE COUPLE

2020 er i gang, og som om det ikke var nok gaver i julen – byr vi på årets første gave til dere! Denne gaven kommer i form av inspirasjon – noe vi aldri kan få nok av. Vi har besøkt våre gode venner i jungelen. Det er med stor glede at vi tar dere med hjem til Bavianen og Zebraen.

AV Caroline 05 januar 2020

Det å skape et hjem bestående av kun drømmeinteriøret krever en god dose målrettet planlegging. Det betyr kanskje til og med at man må ofre noen goder for en periode, for å kunne realisere noe annet på sikt. Vi lar oss inspirere av livet i jungelen, og Zebraen og Bavianens stilfulle, personlige og unike hjem.

Dette er også en historie om at “den som venter...”, for Zebraen og Bavianen solgte sitt forrige hjem allerede i 2018, og har ventet på ferdigstilling av drømmehjemmet i over et år. I juni kunne de endelig flytte inn, pakke ut livene sine og ta fatt på et nytt kapittel.

Men ventetiden har bestått av mer enn venting, for i løpet av det siste året ble også to til tre. Det skulle vise seg at der det er hjerterom, finnes også husrom. Den lille familien har nemlig tilbragt det siste året på 35 kvm.

– Vi leide en leilighet da vi flyttet ut av vårt forrige hjem, og ble boende der i et år imens vi ventet på at huset skulle bli klart. Dette gjorde vi for å kunne spare mest mulig, slik at vi kunne kjøpe oss akkurat det vi ønsket til huset.

Og vi kan jo bare tenke oss følelsen av å endelig kunne flytte inn..!

Et gjennomgående tema er jungel og natur. Bavianen forteller om bakgrunnen for dette;

– Jeg har alltid vært utrolig glad i dyr. Min drømmejobb hadde sikkert vært å jobbe i dyrehage, og tilbringe dagene mine med dyr jeg kunne ta vare på, og kose med. Jeg har lenge digget apelampene, og visste at disse måtte få en plass i huset. Ellers har jeg en stor forkjærlighet for planter, og trives godt i farger hentet fra naturen.

Hele huset har elementer av jungel og natur over seg, og spesielt barnerommet bærer preg av jungeltemaet.

– (Bavianen) Vi ønsket å holde barnerommet kjønnsnøytralt, og la jungeltemaet blomstre litt ekstra her. I tillegg har rommet innslag av min favorittfarge; sennepsgult.

Men på spørsmålet om hvilket rom som er favoritten, er svaret enkelt;

– Soverommet. Vi har lagt en del ekstra i dette rommet, for å skape akkurat det rommet vi drømte om. Det er en investering i oss.

Soverommet er også helt blottet for alt av “barneting”.

– Det å være foreldre er fortsatt ganske nytt for oss, og vi ønsket derfor et sted som bare var vårt, der vi kunne trekke oss tilbake.En “voksensone”.

Soverommet oser av eksklusivitet og gir assosiasjoner til lekre hotellsuiter. Spesielt det tilhørende badet, og den dype grønnfargen på soverommets vegger oppleves lunt og innbydende.

Det å skulle innrede et hjem for både store og små er en prosess preget av åpenbaringer. Da kan det være lurt å rådføre seg med en proff (interiør-guru og mamma).

– Jeg hadde egentlig forelsket meg i et langhåret teppe som Camilla (Berntsen, Milla) frarådet meg fra å kjøpe, nettopp med tanke på vår lille datter. Nå i ettertid skjønner jeg jo at hun hadde helt rett, og at det hadde vært totalt upraktisk. Jeg kjøpte også et “livsfarlig” sidebord med marmorfot og stålplate, men det fikk plass bak sofaen - og der får det stå til den lille ikke er på like konstant “oppdagelsesferd”.

Bavianen innreder med følelsene sine, og dette bærer hjemmet også preg av. Små, personlige detaljer oppdages en etter en, idet vi beveger oss gjennom jungelen. Skattene er mange.

– Zebraen er nok “bremsen” av oss, som også bidrar til at jeg noen ganger tenker meg om en ekstra gang. Selv kan jeg være ganske spontan, fordi jeg plutselig forelsker meg i noe. For eksempel så elsker jeg blomster, og det kan jeg kjøpe i det uendelige - bare fordi det gjør meg så glad. Men stort sett er vi samkjørte, og trenger sjelden lang betenkningstid. Hvis begge liker noe, så kjører vi på.

Ventetiden før de overtok huset ble brukt flittig til planlegging, sparing og innkjøp.

– Jeg satt jo hele tiden med alle valg friskt i minne, og i tillegg til at jeg har valgt jungel og natur som et slags tema, har nok dette sørget for “den røde tråden” i huset. Jeg liker interiør som er gjennomgående på generell basis. Selv med interiør som kanskje ikke er min egen stil, så gir det meg en god følelse når alt er gjennomtenkt.

Jungelen er i konstant bevegelse, ikke bare takket være livet med den lille, men fordi Bavianen hele tiden leker seg med interiøret.

– Jeg koser meg masse med å prøve meg frem, flytte på ting og gjøre om. Da vi tok over huset ville jeg jo helst at alt skulle være på plass med en gang, men nå finner jeg mye glede i prosessen.

Igjen blir det snakk om den gode hjelpen fra “en proff”:

– Camilla (Berntsen, Milla) har hjulpet meg til å se hjemmet i nytt lys de gangene jeg har sittet fast. Hun kommer med kreative løsninger som man sikkert overser fordi det er ens eget. Det er alltid inspirerende å kaste ball med noen andre som kan komme med nytt perspektiv.

Det er ingen tvil om at dette hjemmet inspirerer oss på flere plan. Mange av de store elementene er på plass, og det er ikke vanskelig å se for seg et harmonisk og herlig liv i jungelen. Men hva står på ønskelisten nå?

– Et Marrokansk teppe til gangen. Jeg er selv fra Marokko, så det føles veldig personlig. Og når man finner det rette, så vet man det.