Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


MENU SPACE I KØBENHAVN

Dersom du ikke har fått øynene åpne for det superhotte designmerket Menu enda – er det absolutt på tide! Menu er et dansk designmerke som samarbeider med talentfulle designere, og har en filosofi som innebærer å gjøre verden litt bedre, litt mindre komplisert, og litte grann finere å våkne opp til.

Menu samarbeider med noen av de mest drevne og spennende kreative folkene fra verdens arkitektur og designmiljø - for å produsere design av høy kvalitet. De har fokus på skandinavisk design, og er besatt av å skape enkle løsninger for den moderne livsstilen.

AV Pernille 04 novmeber 2020

Vi på Milla er svært opptatt av godt design, med god og bærekraftig kvalitet. Og på bakgrunn av dette har vi lagt vår elsk på produktene til Menu. Vi ønsker å videreformidle denne begeistringen til alle Millas venner, og har derfor lagt et fokus på disse møblene både i butikk og på nett.

Menu Space er grunnlagt av Norm Architects og er et nytt kreativt initiativ med mål om å bygge et fellesskap rundt Menu som et designmerke, og samle kreative sjeler og oppfordre dem til å dele sine historier, ideer og prosesser. Stedet er åpent for alle og har som hensikt å fungere som kontor, kafé og et sted for kreative samarbeid. Kontorets sparsomme betonginnredning ligger i Nordhavn-nabolaget ved siden av byens havn, og er inspirert av sine rå og industrielle omgivelser.

Her vil Menu sin portefølje av møbler, belysning og tilbehør bli presentert og opplevd på nye og autentiske måter. Målet er å endre hvordan man bruker design, plass og til slutt hvordan vi mennesker kobles sammen. Menu sier at de 700 kvm de nå har åpnet i Nordhavn vil fungere som «et sted for gode ideer, vakkert design, kraftige konsepter og inspirasjon, samt åpenhet, kunnskapsdeling og samarbeid»

–  Tanken bak interiøret er å holde det bevegelig og i kontinuerlig endring. Menu ønsker å holde denne plassen levende, kreativ og livlig for å tilfredsstille behovet til naboer, venner, kunder og designere.

Dersom du befinner deg i København i nærmeste fremtid, anbefaler vi deg å ta turen innom Menu Space – enten det er for en kopp kaffe, litt inspirasjon eller et sted å arbeide. Dette er virkelig et sted med mye lidenskap og entusiasme – absolutt verdt et besøk for en interiørglad sjel.